SON DAKİKA

Tezcan’ın çocuklarına kötü haber

Kuşadası Belediyesi’nde yürütülen rüşvet ve irtikap operasyonunda isimleri geçen, bulundukları yurt dışından dönmeyen Ezgi-Umut Yaşar ile Oğuzhan Turan’ın mal varlıklarına el konulduğu öğrenildi.

Tezcan’ın çocuklarına kötü haber

Haberi sesli dinle SESLI DINLE
1 dk okuma 854 görüntüleme
Tezcan’ın çocuklarına kötü haber

 

Kuşadası Belediyesi soruşturması çerçevesinde Belediye Başkanı Ömer Günel, bazı bürokratları ile iş insanlarının da aralarında bulunduğu isimlerin tutuklanmasından sonra haklarında gözaltı kararı bulunduğu için Türkiye’ye dönmeyen üç ismin mal varlıklarına el konulduğu öğrenildi. 

 Aydın Milletvekili Bülent Tezcan’ın kızı Ezgi, damadı Umut Yaşar ile soruşturma sürerken yurt dışına çıkan Belediye eski başkan yardımcısı Oğuzhan Turan’ın banka hesaplarına, taşınmazları ile diğer varlıklarına el konulduğu bilgisine ulaşıldı. Yasalara göre yolsuzluk, rüşvet suçları başta olmak üzere bazı suç zanlılarını dönmeye zorlama amacıyla mahkeme kararıyla tüm mal varlıkları, hak ve alacaklarına el konulabiliyor. 

Türkiye’ye dönmeyen Ezgi-Umut Yaşar çifti’nin İngiltere’de,  Oğuzhan Turan’ın ise İrlanda’da olduğu iddia ediliyor.

Yayın Notu

Yayın sorumlusu: Adanın Sesi Haber Merkezi

Son güncelleme: 18 Eylül 2026, 13:38

Bu haberi paylaş:

Yorumlar (0)

Yorum yapabilmek için giriş yapın.