Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Günel: Oğlum için kiraladım, o alanda yapılaşma olmayacak

Belediye Başkanı Ömer Günel, Güzelçamlı’da yasalara aykırı olduğu iddia edilen çalışmaların kendisine ait ve yasalara uygun olduğunu söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 25.01.2024 15:49
Haber Güncellenme Tarihi: 25.01.2024 15:49
Kaynak: Adanın Sesi Haber Merkezi
Günel: Oğlum için kiraladım, o alanda yapılaşma olmayacak

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Güzelçamlı sakinlerinin kıyı ve imar kanunlarına aykırı yapıldığını belirterek karşı çıktıkları çalışmaların kendisine ait olduğunu söyledi. Oğlu için bir Beach Cafe açacağı iddialarını doğrulayan Başkan Günel,  ADANIN SESİ’ne yaptığı açıklamada, “Ben kendi yerimde bir açık bırakmam, her şeyi yasalara uygun yaparım” dedi.

“OĞLUM İÇİN KİRALADIM”

Foseptik çukuru açılan, kıyıya duvar örülen alanın imar planlarında rekreasyon alanı olarak göründüğünü söyleyen Günel, “Burasını gerçek kişiden oğlum için kiraladım. Orasının rekroasyon alanı olan imar durumuna uygun bir çalışma yapılıyor.Hiç bir şekilde yapılaşma olmayacak. Hukuka aykırı bir imalat yapılmayacak. Sadece 15 metrekare bir yapı hakkı var, onu da tuvalet için kullanacağız. Görünen o çukur, foseptik için ve ASKİ’nin kurallarına uygun, önerdikleri şekilde yapılıyor” dedi.

“YASALARA AYKIRI HİÇ BİR ŞEY YOK”

Belediye’den yasalara uygun tüm izinlerin alındığını da söyleyen Ömer Günel, “Ben kendi yerimde bir açık bırakmam her şeyi yasalara uygun yaparım. Yasalara uygun tüm izinler belediyeden alındı. Arkadaşlara, 'vatandaşa izinler konusunda ne yapılıyorsa, bana daha titiz yapın, talebimi ona göre değerlendirin' dedim, onlar da yaptılar” şeklinde konuştu.  

Kaynak: Adanın Sesi Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.