Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aydın'da ”CHP Odun koysa seçimi kazanır” mantığı hakim

Yazının Giriş Tarihi: 31.01.2024 12:44
Yazının Güncellenme Tarihi: 31.01.2024 12:51

CHP içindeki “Aday Borsası” 2024 seçimlerinde ellerindeki birkaç belediyeyi de iktidar partisine kazandırmak için tüm gücüyle çalışıyor. Ülkenin içinde bulunduğu ekonomik kriz, emeklinin, işçinin durumu, vatandaşın geçinemez oluşu, iktidarın hukuku, anayasayı, insan hak ve özgürlüklerini yok sayan uygulamaları onların umurunda değil. Yeter ki onların istediği belediye başkan adayı atansın. Tabi bunu da illerin, ilçelerin yararına yapmadıklarını da gizlemiyorlar. Ana muhalefet partisinden medet uman, önderlik yapmasını bekleyen diğer muhalif küçük partiler, işçi, memur örgütlenmeleri, sendikalar şaşkın ördek gibi bir o yana, bir bu yana savruluyor.

***

Yerele gelince… Örneğin Aydın'da ”CHP Odun koysa seçimi kazanır” mantığı, para gücüyle şişirilmiş egoların sarhoşluğu hakim. Kitleler ise umut bağladıkları ana muhalefet ile iktidar bakışı ve vatandaşı yok sayan zihniyetini paylaştığını görmenin hayal kırıklığı ile umutsuz, suskun, ve bezgin.

***

Can Atalay'ın milletvekilliğinin düşürülmesi üzerine CHP lideri herkesi, “direnmeye, mücadeleye, darbe girişimine karşı pozisyon almaya davet ediyorum” dedi. Siz ne zaman direnecek, mücadele edecek, pozisyon alacaksınız Sayın Özel? Ana muhalefeti, hep yok saydığınız, dikkate almadığınız, sahip çıkmladığınız, kucaklamadığınız  “Herkese” bırakacağınıza, şu anda tüm eforunu yerel seçimlere aday belirlemek için harcayan Aday Borsası’na bu görevi verin. Ucunda duygusallık olduğunu söyleyin bakın nasıl direniyorlar, mücadele veriyorlar.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
google.com, pub-4400075568548996, DIRECT, f08c47fec0942fa0
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.