Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AKP’nin gündeminde Fuat Akdoğan yok!

Yazının Giriş Tarihi: 23.01.2024 17:29
Yazının Güncellenme Tarihi: 23.01.2024 17:29

     Son iki yerel seçimde aday olup, son anda kazanamayan (!) Fuat Akdoğan’ın ismi son günlerde tekrar parlatılıyor. Ama boşuna, çünkü AKP’nin gündeminde Akdoğan yok. 

     Aydın’da AKP’li üst düzey bir isimle konuştuk bu gün. Partisinin Kuşadası adayının ne zaman açıklanacağını sordum, Perşembe gününe işaret etti.  “Üç isimden hangisi daha şanslı” diye sorduğumda,”Şu anda parti teşkilatımızın gündeminde sadece iki isim var. Mustafa Gökçe ile Esat Altungün” yanıtını verdi. Sohbetimizde Kuşadası’nda çok dillendirilen Fuat Akdoğan’ı sordum, anketlerde, değerlendirmelerde öyle bir ismin olmadığını söylemekle yetindi.

Şaşırmadım.

***

     Akdoğan, son iki yerel seçimde partisini seçmenini, kendine güvenenleri büyük bir hayal kırıklığına uğratmıştı. Seçilmemek için ne gerekiyorsa yapmış, seçimler bittikten sonra ise ortadan kaybolmuştu.

     Soğucak’taki imarı için belediyeye sık sık gidip geldiğini belediye sosyal medya hesaplarındaki paylaşımlardan görebiliyorduk sadece.

     Duyumlarıma göre Soğucak Mahallesi’ndeki arazisinde otel ve 14 villa inşaatına başlamak için gerekli prosedürler(!)  tamamlanmış. Gelişmelere göre seçim öncesi veya hemen sonrasında kazmayı vuracak.  

“Hangi gelişmelere göre” dediğinizi duyar gibiyim…

Bilmem….

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
google.com, pub-4400075568548996, DIRECT, f08c47fec0942fa0
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.