Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

KUMDER Başkanı Oto: Kuşadası’na katkı sağlıyoruz

Kuşadası Müteahhitler ve İş İnsanları Derneği’nin (KUMDER)  ev sahipliğinde gerçekleştirilen galada  iş insanları, siyasiler ve protokol bir araya geldi.  

Haber Giriş Tarihi: 07.03.2024 17:30
Haber Güncellenme Tarihi: 07.03.2024 17:30
Kaynak: Adanın Sesi Haber Merkezi
KUMDER Başkanı Oto: Kuşadası’na katkı sağlıyoruz

KUMDER’in galası Sealight Resort Otel’de düzenlendi. Kuşadası’nın önde gelen müteahhitleri, meslek odalarının başkan ve yöneticileri ile kalabalık bir davetli topluluğunun katıldığı galada bir konuşma yapan  KUMDER Dernek kurucu eski başkanı Samet Süzgeç, şunları söyledi; “Burada bulunan arkadaşlarımızın hepsi daha yaşanılabilir bir Kuşadası için elinden gelen her şeyi yapmaya hazır. Kuşadası için varız ve her zaman Kuşadası için var olacağız. Derneğimiz sadece müteahhitlik için kurulmuş bir dernek değildir. Bu dernek daha yaşanılabilir ve daha güvenilir bir Kuşadası için her türlü hizmeti yapmaya açık, hazırdır. Daha iyi bir Kuşadası yaratmak için sizlere söz veriyoruz” dedi.

Gecede konuşan, KUMDER Kurucu Başkanı Anıl Metin Oto’da, konuşmasında, “Şüpheniz olmasın ki Kuşadası’nın gelişimine katkı sağlayacak, işbirliği ve dayanışma duygularıyla dolu bir katkı oluşturmak tek amacımız. Yaklaşık 40 yıldır müteahhitlik mesleğinde faaliyet gösteren bir temsilcisiyim. Kuşadası, Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden biridir. İşbirliği içerisinde çalışarak Kuşadası’nı daha yaşanabilir ve güvenli bir kent haline getirebiliriz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Adanın Sesi Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.