Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bataklık kurutulacağına sivrisineklerle uğraşılıyor

Büyük bir sorun haline gelen uyuşturucuyla mücadeleyi yetersiz bulan  vatandaşlar; “Bataklık kurutulmaya çalışılacağına sivrisineklerle uğraşılıyor” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 02.02.2024 14:15
Haber Güncellenme Tarihi: 02.02.2024 14:15
Kaynak: Adanın Sesi Haber Merkezi
Bataklık kurutulacağına sivrisineklerle uğraşılıyor

Kuşadası ilçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ve Devriye Ekipler Amirliği Ekiplerinin ortaklaşa olarak yaptıkları operasyonda iki kişi uyuşturucuyla yakalandı. Türkmen Mahallesi’nde bir süre izlenen B.E.’nin evinde arama yapan polis ekipleri, 2 parça halinde daralı toplam 3,75 gram metamfetamin, 3 adet Yeşil Reçeteye tabi Lyrica hap, 1 adet çalışır vaziyette hassas terazi, 1 adet ruhsatsız tabanca, tabancaya ait 1 adet şarjör ve şarjöre takılı vaziyette 8 adet dolu fişek ele geçirdi.  Aynı mahallede Z.E. isimli şahsın yapılan üst aramasında ise daralı 0,57 gram Esrar ve 1 adet hassas terazi ele geçirildi. Her iki şahıs hakkında da adli işlemler başlatıldı.

“BATAKLIĞI KURUTUN”

Kuşadası’nda büyük bir sorun haline gelen, kullanım yaşı gere geçen gün daha düşen  uyuşturucunun önlenmesi için daha etkin mücadele isteyen vatandaşlar, “Bataklık kurutulacağına, tek tek sivri sineklerle mücadele ediliyor. Uyuşturucu satıcılığı ve içiciliği neredeyse olağan hale geldi. Bunun kaynağının kurutulması gerekiyor” dedi.

Kaynak: Adanın Sesi Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.