Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Savaş: Aydın'ın makus talihini kıracağız

Cumhur İttifakı Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, resimle, isimle, reklamcılıkla Aydın’ın kaynaklarının çarçur edildiğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 04.03.2024 16:45
Haber Güncellenme Tarihi: 05.03.2024 10:08
Kaynak: Adanın Sesi Haber Merkezi
Savaş: Aydın'ın makus talihini kıracağız

Seçim çalışmalarında her kesimden vatandaşla bir araya gelen  Cumhur İttifakı Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, 31 Mart’ta Aydın’ın makus talihinin kırılacağını söyledi. İlçe ve mahallelerde değerlendirmelerde bulunan Savaş, mevcut büyükşehir belediye başkanın yapmadığı hizmetleri yapıyormuş gibi bir algı ile kenti yönettiğine dikkat çekerek, “Resimle, isimle, reklamcılıkla kaynaklar çarçur ediliyor. Bu reklamların ücretleri senin, benim hepimizin cebinden çıkıyor. Ben geldiğimde ismimi ve resmimi bilboardlarda göremeyeceksiniz. Aydınlılar bizi yaptığımız eser ve hizmetlerle takdir edecek” dedi.

SEFERBERLİK RUHUYLA ÇALIŞMALIYIZ

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimin önemine dikkat çeken Savaş, “Aydın’ın bu makus talihini kırmak elimizde. Fazla söze, lafa hiç gerek yok. Eğip bükmeden net bir şekilde konuşmak lazım. Bunu yapabilir miyiz, yaparız? Bu şehir hepimiz. Bu şehir bize emanet. Hepimizin üzerine sorumluluk düşüyor. Onun için 31 Mart milat. Bir seferberlik ruhu ile 31 Mart’a kadar çalışmalıyız. 1 yıl daha kaybetmeye bu şehrin tahammülü yok” diyerek herkesin çalışmasını istedi.

AYDIN 20 YIL GERİDE

Aydın’ın beceriksiz yönetimiyle yıllarını kaybettiğini, verecekleri hizmet ve yapacakları yatırımlarla bu yılları kısa sürede telafi edeceklerini  belirten Savaş, “Aydın'da kayıp yıllar var, bu kayıp yılları telafi etmek için yola çıktık. Emsallerinden 20 yıl geride bir şehirde yaşıyoruz. Yerel yönetim anlamında yetersizliği olan bir şehirde yaşıyoruz” dedi.

EN PAHALI SU AYDIN’DA

Türkiye’nin en pahalı suyunun Aydın'da kullanıldığını belirten Cumhur İttifakı Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı  Savaş, ASKİ'nin buna rağmen çok sayıda kredi çektiğini ve bunun faizini Aydınlıların ödediğini sözlerine ekledi.

 

Kaynak: Adanın Sesi Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.