Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kuşadası’nda taşlar yerine oturdu. AKP'nin adayı Gökçe oldu

Aday belirlemede bir yol kazası yaşayan AKP’nin adayı Mustafa Gökçe olarak açıklandı. Böylece 31 Mart’ta yarışacak tüm isimler belli oldu.

Haber Giriş Tarihi: 28.02.2024 12:05
Haber Güncellenme Tarihi: 28.02.2024 12:05
Kaynak: Adanın Sesi Haber Merkezi
Kuşadası’nda taşlar yerine oturdu. AKP'nin adayı Gökçe oldu

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde AKP’den aday gösterilen Esat Altungün’ün hakkındaki bir davadan aldığı siyasetten men cezası nedeniyle adaylığının geri çekilmesi üzerine, AKP’nin adayı Mustafa Gökçe oldu. Uzun yıllar siyasette mücadele veren ve AKP ilçe başkanlığı yapan Gökçe’nin adaylığının kesinleştiğini AKP İlçe Başkanı Fatih Sarıgöz açıkladı. Böylece Kuşadası Belediye Başkanlığı için CHP’den Ömer Günel, İYİ Parti’den Behçet Alp,  TİP’ten  Olcay Aras, Yeniden Refah Partisi'nden  Serdal Bulut, DEM’den Sabahattin Bor ile Saadet Partisi’nden Ahmet Tan Özkan yarışacaklar.

YARIŞ BAŞLIYOR

Partilerin tartışılan veya itiraz edilen adaylarıyla ilgili yasal süreç 3 Mart Pazar akşamı sona eriyor. Bu tarihten sonra siyasi çalışmalar hız kazanacak. Gerek adayların bu güne kadarki performans ve açıklamaları, gerekse bilinçli bir şekilde gerginleştirilen seçim atmosferinin oldukça hareketli geçeceğini gösteriyor. 

Kaynak: Adanın Sesi Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.