Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Zabıta göz yaşarttı

Kuşadaşı nda seyar satıcılar, parfümcüler, hanutçular, dilencileri görmeyen zabıta müziği kesmede şahin gibiydi.

Haber Giriş Tarihi: 27.06.2012 23:22
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
adaninsesi.com
Zabıta göz yaşarttı

Fast Food markası McDonald’s restoranlarının Oxi-Gen Network ile yaptığı anlaşma ve restoranların yeni konseptinin tanıtımı için Kuşadası’na gelen ünlü Dj UHR belediye zabıtasının engeline takıldı. Restoran zincirinin Kuşadası şubesinden “McDonald’s restoranlarındaki değişim müzikle devam ediyor” sloganı ile başlatılan yaz partilerinin ilki Kuşadası’nda yapıldı. Yoldan geçen yerli ve yabancı tatilcilerin ilgiyle izledikleri zaman zaman tempo tuttukları parçaları sıralayan Dj UHR, hayranlarıyla fotoğraf çektirdi.

Türkiye’de 188 restoran ile hizmet verdiklerini, tüm restoranlarda yeni bir konsept yaratıldığını söyleyen  McDonald’s Genel Müdürü Dilek Başarır, “McDonald’s restoranlarımızda son zamanlarda bir değişim rüzgârı esiyor. Yeni açtığımız restoranları, farklı ve modern bir mimari anlayış ile yaratılan yeni konseptimiz ile dekore ediyor, önceki restoranlarımızı bu anlayış üzerine yeniliyoruz. Yeni konseptimizle, restoranlarımızın daha uzun saatler geçirilebilen, değişik oturma gruplarıyla müşterilerimizin kendilerini daha rahat hissettikleri restoranlar olması için çalışıyoruz. McDonald’s restoranlarındaki bu değişim şimdi de müzikle devam ediyor. Artık restoranlarda Oxi-Gen Music Network'un sesi yükseliyor. McDonald’s restoranları sadece yeni konsepti ile değil, yenilenen ’sound’u ile de misafirlerinin zevkle daha uzun vakit geçireceği mekanlar haline dönüşüyor” dedi.

Pazar günü 19-22 saatleri arasında restoran önünde yapılacağı duyurulan Dj UHR yaz partisinin ilk bir saatinde müdahale eden belediye zabıtaları, “Canlı müzik” yapıldığı gerekçesiyle tutanak tuttuktan sonra cihazların kapatılmasını istedi. McDonald’s yetkilileri geçtiğimiz Perşembe günü belediyeye izin dilekçesi verdiklerini, kendilerine yazılı yanıt verilmediğini belirterek tutanağa bu ibarenin eklenmesini isteyince, restoran yetkilileri ile zabıtalar arasında kısa süreli gerginlik yaşandı. Yapılan müdahale sonrası 3 saat sürmesi planlanan etkinlik yaklaşık bir saatte bitirildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
google.com, pub-4400075568548996, DIRECT, f08c47fec0942fa0
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.