Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yusuf Emik; kendine gel!

Meclis üyesi olmadan önceki Yusuf Emik i, sonrasındaki Yusuf Emik i ve kapasitesini herkes gibi bizde görüyor, gözlemliyoruz. Onun için bize hava atmaya kalkma..

Haber Giriş Tarihi: 07.07.2011 15:30
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
adaninsesi.com
Yusuf Emik; kendine gel!

 

Kuşadası Belediye Meclis üyelerinden Yusuf Emik  pervasızlıkta sınır tanımıyor. Kuşadası’nı işporta kentine çeviren dondurmacı, mısırcı, seyyar satıcı hamisi, işgaliye  ve Pazar yeri uzmanı Yusuf Emik, belediye başkanı Esat Altungün’ü takmadığını bugün gösterdi. Belediye Meclis toplantısında, toplantıyı yöneten belediye başkanı orada dururken,  bir basın mensubunun çekim yapmasını engelleyip, dışarı çıkarılmasını istedi.

Bir insan bulunduğu makama paraşütle inerse, onun ağırlığını taşıyacak bilgi birikim ve donanıma sahip değilse şaşırabilir. Ama doğrusunu isterseniz Yusuf Emik’in bu kadar ileri gidebileceğini tahmin etmemiştik.

Bak Emik;

Halka ve basına açık bir toplantıda, bir basın mensubunu dışarı çıkarttırmaya, çekim yapmasını engellemeye senin gücün yetmez. Halka ve basına açık yapılan meclis toplantısını yöneten belediye başkanıdır. Meclis toplantı salonunun düzenini bozan, toplantıyı olumsuz yönde etkileyen biri varsa başkanın talimatıyla zabıtaca dışarı çıkarılır. Meclis üyesi tarafından değil.

 

İkincisi;

            Kimseyi engellemeden, rahatsız etmeden , sessizce çekim yapan bir basın mensubunu görevli göndererek engellemeye çalışmak senin zihniyetinin ne olduğunu gösteriyor. Kamuya açık  bir toplantıda basını engellemek nasıl bir ruh halinde olduğunun, dahası nasıl bir sosyal demokrat olduğunun en açık ifadesidir.

            Kendine gel Yusuf Emik!

            Hangi görüşte, hangi yanda olursa olsun, hiçbir basın mensubu ekmek parası uğruna sana katlanmak zorunda olan mısırcı, dondurmacı, işportacı değil. Basın mensuplarına onlara davrandığın gibi davranamazsın.

            Unutma, önemli olan senin kendini gördüğün yer değil, insanların seni nerede gördüğüdür. Meclis üyesi olmadan önceki Yusuf Emik’i, kapasitesini, sonrasındaki Yusuf Emik’in kapasitesini herkes gibi bizde görüyor, gözlemliyoruz. Onun için bize hava atmaya kalkma..

Haa, bu arada umarım bu saltanatın ömür boyu süreceğini beklemiyorsundur.   

              

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
google.com, pub-4400075568548996, DIRECT, f08c47fec0942fa0
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.