Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yol yapım ve onarım seferberliğine devam

Kuşadası’nın en önemli sorunlarından biri oluşturan yolların bakım ve onarımı için, Kuşadası Belediyesi ekipleri çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 09.12.2014 08:57
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
adaninsesi.com
Yol yapım ve onarım seferberliğine devam
Kuşadası Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekiplerince kenttin birçok noktasında yol yapım, onarım ve parke taşı döşeme çalışmaları devam ediyor. Kadınlardenizi Mahallesi Dorukkent ve Dost siteleri arasındaki yürüyüş yoluna parke taşı döşeme işlemi tamamlandı.  Güzelçamlı, Davutlar, Çınarköy, Caferli mahallerinde başlayan yol bakım çalışmaları ile ikiçeşmelik mahallesi kaldırım ve yollara parke taşı döşeme işlemleri ise tüm hızıyla devam ediyor.
Yeniköy İlkokuluna parke taşı Öte yandan, Yeniköy İlkokulu bahçesindeki çakıl taşlı alana Kuşadası Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekiplerince parke taşı döşendi. Yıllardır çakıl taşları içinde oynamak zorunda kalan Yeniköy İlk Okulu yöneticileri “çocuklarımız gerçekten çok zor durumda kalıyordu. Neredeyse oyun alanları yoktu. Konuyu Belediye Başkanımıza ilettikten çok kısa bir süre sonra belediye ekipleri çalışmalara başladı.  Belediye Başkanımız Özer Kayalı’ya çocuklarımız adına teşekkür ederim. Çocuklarımız artık güvende ve sağlıklı bir ortamda rahatça oynayabilecekler” dedi.     
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
google.com, pub-4400075568548996, DIRECT, f08c47fec0942fa0
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.