Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yabancılar haklarını öğrenmek için salonu doldurdu

Göç İdaresi Genel Müdürlüğünün düzenlediği “Yabancıların Türkiye’de sahip oldukları hak ve yükümlülükler” toplantısına, Aydın il ve ilçelerinde yaşayan yabancılar büyük ilgi gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2019 18:32
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2019 18:04
Kaynak: Haber Merkezi
adaninsesi.com
Yabancılar haklarını öğrenmek için salonu doldurdu

Kuşadası’nda Ladonia Adakule Otelde  düzenlenen “Yabancıların Türkiye’de sahip oldukları hak ve yükümlülükler” toplantısına 850 yabancı katıldı. Göç İdaresi Genel Müdürlüğünün ülkenin çeşitli illerinde düzenlediği 15’inci toplantıya Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, Göç İdaresi Genel Müdür Yardımcısı Dr.Gökçe Ok, Didim, Söke, Kuşadası ve Efeler Kaymakamları ile ilgili daire müdürlerinin katıldı.  Toplantının açılış seremonisinde istiklal marşını Ukrayna’dan Kuşadası’na gelin gelen Janna Sarıtaş elektronik piyanoyla çaldı. Yabancı çocukları gösteriler yaptı, şiirler okudu.

            Toplantının uyum buluşmaları programı kapsamında yapıldığını söyleyen Aydın İl Göç İdaresi Müdürü Soner Koç, “Ülkemizde yaşayan yabancıların ve ev sahibi toplumun, yeni hayatlarına hep birlikte barış ve uyum içerisinde devam etmesi amaçlandı” diyerek, bir gün boyunca yabancıların sorularının yanıtlandığını, yaşanan sıkıntılara çözüm arandığını söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
google.com, pub-4400075568548996, DIRECT, f08c47fec0942fa0
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.