Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Van Depreminin Ateşi Kuşadası na Düştü

Van daki depremde, Kuşadalı anaokulu öğretmeni 31 yaşındaki Gülşen Batar ile 6 yaşındaki kızı Beyza Tay ın da enkaz altında kalarak yaşamlarını yitirdiği ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2011 17:23
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
adaninsesi.com
Van Depreminin Ateşi Kuşadası na Düştü
Van'daki depremde, ailesi Aydın'ın Kuşadası İlçesi'nde yaşayan anaokulu öğretmeni 31 yaşındaki Gülşen Batar ile 6 yaşındaki kızı Beyza Tay'ın da enkaz altında kalarak yaşamlarını yitirdiği ortaya çıktı.

Aslen Gaziantepli olan Kuşadası Kız Meslek Lisesi mezunu Gülşen Batar, eşinden boşandıktan sonra kızı Beyza Tay ile yaşamaya başladı. Gülşen Batar, hayatında yeni bir sayfa açmak için iki yıl önce kendi isteğiyle Van'ın Erciş İlçesi'ne anaokulu öğretmeni olarak gitti.

Depremde, yaşadıkları evin bulunduğu apartmanın yıkılmasıyla enkaz altında kalan Gülşen öğretmen ile minik kızının cansız bedenlerine dün ulaşıldı. Acı haberle yıkılan aile, bugün sabah saatlerinde Van'a gitti. Batar ile kızının cenazelerini Erciş'teki hastaneden alan yakınları, Aydın'a gelmek üzere yola çıktı. Gülşen öğretmen ile kızının yarın düzenlenecek cenaze töreninin ardından Adalızade Mezarlığı'nda toprağa verileceği belirtildi.

Kuşadası'ndaki arkadaşları arasında hayat dolu biri olarak tanınan ve sevilen bir kişi olan Batar ile kızının ölüm haberi üzerine arkadaşları gözyaşlarına boğuldu. Batar'ın bir sosyal paylaşım sitesindeki kişisel sayfasına yazdığı, "Siyasi görüşler ne olursa olsun milli vicdan her zaman ortaktır. Tüm olumsuzlukların üzerini karalıyorum" diye yazması dikkat çekti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
google.com, pub-4400075568548996, DIRECT, f08c47fec0942fa0
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.