Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali Ayyıldız, “Allah kimseye karakolu nasip etmesin”

Vatandaşların katkılarıyla yapılan Polis merkezinin açılışında konuşan Aydın Valisi Erol Ayyıldız, “ziyaret amacıyla mutlaka ziyaret edin ama konusu itibari ile rabbim sizlere buraları nasip etmesin” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 13.06.2014 15:35
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
adaninsesi.com
Vali Ayyıldız, “Allah kimseye karakolu nasip etmesin”

Kuşadası, Davutlar mahallesinde eski Jandarma karakolunun düzenlenmesi ile oluşturulan Polis Merkezi açıldı. Törende konuşan ve polis merkezinde  27 polis memurunun görev yapacağını söyleyen Aydın il Emniyet müdürü Adnan Taşdan, “ tabela nüfusunun çok daha fazlası yerli ve yabancı geliyor. 27’si Davutlar’da olmak üzere 307 memurumuzun görev yaptığı Kuşadası’na her yıl yaz aylarında takviye kuvvet gönderilirdi. Bu yıl bu uygulamayı kaldırıyoruz. Kuşadası’nda sürekli kalacak olan 42 personel daha görevlendirdik” dedi.

            Aydın Valisi  Erol Ayyıldız’da konuşmasında  vatandaşların genellikle Karakollar için imece yapmadığını, destek vermediğini söyledi. Ayyıldız, “Konu emniyet olunca birlik beraberlik kolay sağlanmıyor. Okulda, camide ve diğer alanlarda kolay bir araya geliyoruz. Şimdi polis merkezi olan eskiden ise karakol olan binamız için imece kültürünü, bu güzelliği sizler göstermişiniz. Katkılarından dolayı başta dernek başkanı olmak üzere emeği geçen herkese ve il özel idaresi meclis üyelerine,  Kuşadası ve Davutlarda bu güzel eseri ilçemize kazandıran değerli sakinlere hem şahsım hem de devletim adına teşekkür ediyorum. Bizim Anadolu’da çok güzel bir dua vardır, çok ta severim.’Allah varlığını da yokluğunu da aratmasın’ derler. Bu da öyle bir şey. Dolayısıyla  ziyaret amacıyla mutlaka ziyaret edin, ama konusu itibari ile rabbim sizlere buraları nasip etmesin diliyorum” dedi.

            Yapılan konuşmalardan sonra katkıda bulunanlara plaket verildi. Açılış kurdelasını Vali Ayyıldız, eski Aydın Valisi Muharrem Göktayoğlu, Kaymakam Muammer Aksoy, Belediye Başkan Yardımcısı Haydar Büyükdağ, Aydın Emniyet Müdürü Adnan Taşdan, Kuşadası Emniyet Müdürü Mustafa Topal  birlikte kesti. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
google.com, pub-4400075568548996, DIRECT, f08c47fec0942fa0
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.