Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ünlü Rock grubunu kimse tanımadı

Çek Cumhuriyeti ve İngiltere'de 43 konser verdikten sonra dinlenmek için Türkiye yi tercih ederek gelen grup üyeleri Kuşadası nda sokakta çaldı.

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2012 15:41
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
adaninsesi.com
Ünlü Rock grubunu kimse tanımadı
Kimse tanımadıÇEK Cumhuriyeti'nin alternatif rock müzik grubu Barbar Punk, Kuşadası'nda sokakta çaldı. Kimsenin tanımadığı gruba esnaf döner dürüm ve kola ısmarlarken, yoldan geçen vatandaşlar da bahşiş attı.
Sağlık Caddesi üzerinde bir grubun müzik yaptığını gören vatandaşlar, ilgiyle izlemeye başladı. Çevrede bulunan esnafın sandalye verdiği ünlü grup bir saat boyunca parçalarını seslendirdi. Bu sırada yoldan geçen bazı vatandaşların bahşiş attığı görülürken, konser sonunda esnaf gruba döner dürüm ve kola ısmarladı. Barbar Punk'ın iki üyesi Horset ve Mamut ise gördükleri ilgiden memnun kaldı.
Horset, bu yıl Çek Cumhuriyeti ve İngiltere'de 43 konser verdikten sonra dinlenmek için Türkiye'yi tercih ettiklerini söyledi. Tatil konusunu sosyal medyada dile getirdiklerini kaydeden Horset, “Ekim ayı boyunca Türkiye'de olacağımızı söyledik. Ekim ayı için hiçbir konser kabul etmedik. Sosyal medyada 'Hiçbir şey Mamut ve Horset'i Türkiye'ye gitmekten alıkoyamaz' mesajı yayınladık. Yaklaşık 20 gündür Türkiye'nin birbirinden güzel yerlerini geziyoruz. Bizi burada kimse tanımıyor. Sokak çalgıcısı olarak canımızın istediği yerde müzik yapıyoruz. Herkesten ilgi görüyoruz. Kasım ayında bizi bekleyen yoğun bir program ve konserler var. Dinlenmiş ve moral bulmuş olarak geri döneceğiz” dedi.
Dünyadaki şiddet, hırsızlık, cinayet, doğanın tahribi ve hoşgörüsüzlüğün kendilerini rahatsız ettiğini belirten Mamut ise konserlerinde hiçbir ticari kaygı taşımadıklarını söyledi. Herhangi bir parti veya siyasi akım ile ilişkilerinin olmadığını kaydeden Mamut, “Biz kurulduğumuz 2002 yılından bu yana mesajlarımızı müzikle veriyoruz. Tepkimizi müzikle gösteriyoruz” diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
google.com, pub-4400075568548996, DIRECT, f08c47fec0942fa0
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.