Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Turizmcilere uyarı

KODER Başkanı Özden; En düşük pazarlama maliyeti, turisti memnun etmektir.

Haber Giriş Tarihi: 06.11.2012 17:45
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
adaninsesi.com
Turizmcilere uyarı

Kuşadası Otelciler ve Yatırımcılar Derneği (KODER) Başkanı Tacettin Özden sektör temsilcilerine seslenerek turisti memnun göndermenin en iyi tanıtım olduğunu söyledi. Kuşadası’nda ana sektörün, Kuşadası’nın can damarının turizm olduğunu vurgulayan Özden, , Kuşadası’nın geleceği için tüm sektörlerin birlikte hareket etmesi gerektiğini söyledi. Özden;“Bölgedeki diğer sektörlerin büyük çoğunluğu turizm sayesinde iş yapmakta, yarattığı katma değerlerden faydalanmakta ve faaliyetlerini sürdürebilmektedir. Dolaysıyla bölgemize mutlaka turist gelmeli, mutlaka herdönemde turist olmalı. Gelen turist de bölgemizden mutlaka memnun ayrılmalı. En düşük pazarlama maliyeti turisti memnun göndermektir. Memnun olan her turist yanında turistler ile geleceklerdir.Bunu  hep birlikte sağlamak zorundayız, Turizmden yarar sağlayan diğer bütün sektörler de bizimle birlikte olmalı. Bize destek vermeli, katkı koymalı, turizmi geliştirmeyi ve turisti memnun etmeyi bir öncelik ve olmazsa olmaz politika haline getirmelidir. Yapılacak her türlü tanıtım, aktivite , promosyon, etkinlik ve benzeri bütün çalışmalarda Kuşadası’nın kaynakları birleştirilmeli, ortak hareket edilmeli, yerel yönetim ve özel sektör birlikte hareket etmelidir. Büyük düşünüp, büyük projeler üretmelidir”dedi.

            Kuşadası Turizminin geliştirilmesi için, turizme eleman yetiştiren okul ve kuruluşlara desteklerini de anlatan KODER Başkanı Özden; “Mesleğimizin eğitimini alan lise ve üniversite öğrencisi gençlerimiz sektörün geleceği ve başarı anahtarlarıdır. Eğer bu gençlerimize sektörü sevdirip onları iyi eğitirsek gelecekte daha rekabetçi, daha verimli ve başarılı turizm yaparız. Bunun için Kuşadası Otelcilik Meslek Lisesi mutfağını tamamen yeniledik. 2013 Yılında Hollanda Utrecht ve Finlandiya Helsinki’de stand açarak  Turizm Bakanlığı Turizm Tanıtma  genel müdürlüğünün desteğiyle Kuşadası’nın tanıtımını yapacağız”dedi.

            Kuşadası’nın fiziki yapısının, doğasının turizm kentine yakışır konuma getirilmesi için çaba harcadıklarını da söyleyen Özden; “İlk olarak KODER adına bir hatıra ormanı tescil ettirdik. İlk etapta üyelerimizin adına ormana 2000 ağaç dikeceğiz” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
google.com, pub-4400075568548996, DIRECT, f08c47fec0942fa0
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.