Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Turizmciler stres attı

Kuşadası'naki turizmciler, sezon sonu partisiyle eğlenip, stres attı.

Haber Giriş Tarihi: 06.10.2018 13:13
Haber Güncellenme Tarihi: 01.10.2019 20:10
Kaynak: Haber Merkezi
adaninsesi.com
Turizmciler stres attı

Kuşadası Otelciler ve Yatırımcılar Derneği'nin (KODER) ev sahipliğinde, '2019'a El Ele Açık Hava Partisi' düzenlendi. Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel, Belediye Başkanı CHP'li Özer Kayalı, Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan'ın da aralarında bulunduğu yaklaşık 500 davetli partiye katıldı. Partide, Aegean Band Orkestrası sahne aldı. Grup Laçin'in eski üyelerinden Teoman Dalcı ile arkadaşları da küçük bir gösteri yaptı.

Gecede bir konuşma yapan KODER Başkanı Tacettin Özden, 2018 sezonunun iyi geçtiğini söyledi. Özden, “şunu çok net söyleyebilirim ki turizmde düzlüğe çıktık. 2019 Yılında çok daha iyi bir sezon bekliyor bizi. Geçmiş yıllarda bu kadar net konuşamıyorduk. Önümüzdeki yıl ile ilgili tüm veriler olumlu ve turizmin önü açık. Kuşadası olarak biz de üzerimize düşeni daha iyi bir şekilde yapmalıyız. Tanıtıma daha fazla ağırlık vermeliyiz. Servis kalitesini yükseltmeliyiz. Kuşadası’ndaki turist memnuniyetini arttırmalıyız. Kuşadası’nın turizmden başka bir geleceği yok. Bunu hepimiz biliyoruz. Dolaysıyla hepimizin birlikte hareket etmesi gerekiyor. Belediyeye, kamuya, esnafa, halka, bizlere iş düşüyor. Mutlaka gelen turisti memnun göndermemiz lazım. Şu anda Kuşadası’ndaki otellerin hemen tümünde yüzde 60-70 oranında eski misafirler var. Ve bu insanlar burayı sevdiği ve mutlu olduğu için geliyor. Turiste sahip çıkmamız gerekiyor” şeklinde konuştu.

            Destinasyon tanıtımı önemli

KODER Olarak Kuşadası’nın tanıtımı için büyük bir çaba harcadıklarını söyleyen KODER Başkanı Özden, “Kuşadası’nı nasıl daha iyi tanıtırız. Nasıl marka haline getiririz, marka değerini nasıl yükseltiriz, Kuşadası’nı nasıl kalkındırır, nasıl zenginleştiririz bunu düşünüyoruz. Bu hedef ile ilgili olarak Kuşadası’nda herkesle iş birliği yapıyoruz. Tanıtım çalışmalarında, fuarlarda bizleri yalnız bırakmayan, her türlü desteği veren Belediye Başkanı Özer Kayalı’ya teşekkür ediyorum. Bir tanıtım platformumuz var. Kuşadası Live.Bunu çok önemsiyoruz. Kuşadası’nı destinasyon olarak tanıtmayı hedefliyoruz. Turizmin ana kaynaklarından biri uçak diyerek İzmir havaalanını baz alır, tanıtımı iyi yapar, uçak sayısını arttırırsak, bu bölgenin tamamı turizmden payını alır. Turizm bakanımızın da sektörden gelen biri olduğu için o da bizi çok iyi  anlıyor. Bakanlık birimleri de destinasyon tanıtım çalışmalarına özel önem veriyor” dedi.

bahis siteleri

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.