Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Söke'de suç aletleri ele geçirildi

Söke'de şüpheli bir aracın, araziye kaçtığı ihbarı üzerine, olay yerine sevk edilen devriye ekipleri inceleme yaptı. Bulunan ekipmanlara el konuldu.

Haber Giriş Tarihi: 29.12.2015 13:53
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
adaninsesi.com
Söke'de suç aletleri ele geçirildi

Söke'de şüpheli bir aracın, araziye kaçtığı ihbarı üzerine, olay yerine sevk edilen devriye ekipleri inceleme yaptı. Yapılan inceleme de arazide iki kulübe tespit edildi. Kulübenin kasten adam öldürme ve basit yaralama suçlarından aranan, 6 tane suç kaydı bulunan K.T. adlı şahıs tarafından kullanıldığı belirlendi.

Mühimmat deposu gibi

Olay ardından çıkarılan arama kararıyla, iki kulübe de inceleme yapan yetkililer, bir adet tabanca ve şarjörü, sekiz adet tabanca fişeği, bir tane kuru sıkı tabanca, bir adet kaleşnikof şarjörü, bir adet av tüfeği şarjörü, bir adet tüfek dürbünü, üç adet el dürbünü,üç tane telsiz, bir adet el tüfeği namlusu, birer tane plastik ve tahta pompalı av tüfeği dipçiği, bir adet döner bıçağı, bir adet pala ve kenevir tohumu ele geçirildi.

Ayrıca, 17 aralıkta çalındığı tespit edilen kırmızı renkli motor,bir tane mavi renkli motor, bir adet ATV arazi tipi motor, 12 tabanca kovanı, bir adet kaleşnikof kovanı, bir adet diz üstü bilgisayar ve bir adet üzerinde Kuşadası Arama Kurtarma yazan jenaratör bulundu.

Ele geçirilen malzemeler muhafaza altına alındı. Şüpheli K.T. isimli şahsı arama çalışmaları devam ediyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
google.com, pub-4400075568548996, DIRECT, f08c47fec0942fa0
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.