Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Soğucak kavşağında  Yeşil Alan gaspı

Kuşadası Seçimlere yoğunlaşmışken, Soğucak Kavşağında imar planlarında Yeşil Alan olarak görülen bölümde hummalı bir çalışma var.

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2024 11:34
Haber Güncellenme Tarihi: 20.03.2024 11:34
Kaynak: Adanın Sesi Haber Merkezi
Soğucak kavşağında  Yeşil Alan gaspı

Kuşadası yerel seçimlere odaklanmışken, Davutlar yolu, Soğucak kavşağında hummalı bir çalışma göze çarpıyor. İmar planlarında Yeşil Alan olarak görülen  bölümde çiçek serası kuruluyor. Mahalle sakinleri burasının yeşil alan olduğunu belirterek, “Bu alan imar planlarında Yeşil Alan. Park olması gerekirken, çiçekçi yapılıyor. Önce etrafı tel örgülerle kapatıldı, sonra zemine çakıl taşları döşendi. Kamuya açık alan birilerinin işyeri oldu” dedi.

BELEDİYEYE YAKIN ÇİÇEKÇİ

Çevredeki esnaf ve vatandaşlar seçim öncesi bitirilmesi için olağanüstü bir çalışma yürütüldüğünü belirttikleri alanın Belediye Başkanı Ömer Günel’e yakınlığı ile bilinen bir çiçekçiye ait olduğunu öne sürdü. “Yeşil alanımızı Kuşadası Belediyesi’nin gözde çiçekçilerinden biri adeta çöküyor.  Başkan Günel’e yakınlığı bilindiği için kimse ne itiraz, ne de müdahale ediyor. Herkes siyasete odaklandığı için alan gasp ediliyor” şeklinde konuştu.

Kaynak: Adanın Sesi Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.