Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Rus turist feci şekilde can verdi

Kipa önündeki kavşağın kapatılmasından sonra 4'üncü ölümlü kaza meydana geldi. İnsanlar ölürken,onlarca yaralamalı kaza meydana gelirken yetkililer inatlarını sürdürüyor. O kavşağın açılması veya üst geçit yapılması için daha kaç kişi ölecek.

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2013 16:59
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
adaninsesi.com
Rus turist feci şekilde can verdi
Kuşadası'nda tatile gelen Rus turist 37 yaşındaki İrina Putivtina'ya Söke yolu üzerindeki Kipa önünde yolun karşısına geçmek isterken otomobil çarptı. Talihsiz kadın kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Kaza, Kuşadası- Söke karayolundaki Uydukent Mevkii'nde dün öğle saatlerinde meydana geldi. Bir süre önce Rusya'dan tatil için  gelen İrina Putivtina, alışveriş yapmak üzere Kipa'ya gitti. Burada yolun karşısına geçmek isteyen Putivtina'ya, Serhat Mersin yönetimindeki 20 ABZ 50 plakalı otomobil çarptı. Talihsiz kadın, çarpmanın şiddetiyle metrelerce ileri fırladı. Kazayı görenler sağlık ve polis ekiplerine Haber verdi. Sağlık görevlileri durumu ağır olan Putivtina'yı ambulansla Söke Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Burada yapılan müdahalelere rağmen Rus turist hayatını kaybetti. 

Denizlili işadamı Sadık Mersin'in oğlu olduğu öğrenilen ve bir başka otomobille yarıştığı iddia edilen Serhat Mersin ise polis tarafından gözaltına alındı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.
Çevredeki işyeri sahipleri ve vatandaşlar "Buradaki kavşağın kaldırılmasından sonra dördüncü ölümlü kaza. Onlarca yaralamalı kaza oldu. Bu kavşak neden açılmaz. Bir inat uğruna sönen dört ocak. Başka ülkelerde olsa buna neden olanlara hesap sorulur. Burada ise insanlar ölürken herkes seyirci kalıyor" diye tepki gösterdiler. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
google.com, pub-4400075568548996, DIRECT, f08c47fec0942fa0
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.