Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Polis cinayet zanlısını yakaladı

Kuşadası'nda dün akşam saatlerinde öldürülen Dora Özertakma isimli Hüseyin Uğur Özer'in katil zanlısı yakalandı. Özer'in evinden gasp ettiği cep telefonu ilk sorgusunda suçunu itiraf eden S.Ö.'nin evinden çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 10.07.2013 16:34
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
adaninsesi.com
Polis cinayet zanlısını yakaladı

Kuşadası’nda bir travesti evinde öldürülmüş olarak bulundu. Cinayet  dün akşam Hacıfeyzullah Mahallesi Altıngüvercin sitesi 21 Bloğun ikinci katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Hande takma isimli arkadaşıyla yaşayan Dora Özer takma isimli Hüseyin Uğur Özer (24)  bu gün saat 18 sıralarında ev arkadaşını arayarak bir kişiyle buluşacağını söyledi.Yaklaşık iki saat sonra arkadaşını arayan Hande, telefona yanıt alamayınca eve gitti. Kapıyı açtığında ev arkadaşının öldürülen cesediyle karşılaşan Hande hemen polisi aradı. Olay yerine gelen polis  Hüseyin Uğur Özer’in vahşice bıçaklanarak öldürüldüğünü tespit etti. Site sakinleri, sitelerinde ve etrafında fuhuş ve hırsızlık olaylarının artması üzerine iki kez genel kurulda merkezi güvenlik kamerası sistemi kurulmasını kararlaştırdıklarını, iki travestinin yaşadığı bu eve giren çıkan bir çok kişinin olduğunu söylediler. Evin önünde bu gün pazar kurulması, akşam saatlerinde sokağın çok kalabalık olması nedeniyle cinayet sırasında  hiçbir ses duyulmadı.  Özer’in planlanarak öldürüldüğü olasılığı üzerinde duruluyor. Kuşadası Polisi olayla elde edilen bilgiler ve site sakinlerinin beyanları doğrultusunda soruşturmayı derinleştirdi. 

            Polis katili 17 saatte yakaladı

Dün akşam  evinde öldürülmüş olarak bulanan Dora Özer takma isimli Hüseyin Uğur Özer’in (24)  katil zanlısı 22 yaşındaki  S.Ö. Kuşadası polisinin başarılı operasyonu ile yaklaşık 17 saatlik çalışmayla  yakalandı. Kuşadası polisinin cinayet sonrası yaptığı titiz çalışmada, evinde en az 14 bıçak darbesiyle öldürülen Özer’in cüzdan, dizüstü bilgisayarı ile telefonunun çalındığını tespit etti. Görgü tanıkları ile çevredeki güvenlik kameralarından yola çıkan polis bu gün öğlen saatlerinde cinayet zanlısının Camiatik mahallesindeki evine baskın yaptı. Giresun’dan Kuşadası’na çalışmaya geldiği öğrenilen S.Ö.’nün evinde Özer’in kayıp olan telefon ve diğer eşyaları bulundu. İlk sorgusunda Suçunu itiraf eden S.Ö. eve müşteri olarak gittiklerini, ilişki sonrası tartıştıklarını ve öldürdüğünü söylediği öğrenildi. S.Ö.’nün sorgusu tamamlandıktan sonra Kuşadası Adalet sarayına götürülerek mahkemeye çıkarılacağı öğrenildi. Öte yandan İzmir adli tıbba gönderilen Hüseyin Uğur Özer’in cenazesini almaya ailesi gelmeyince, arkadaşlarının Kuşadası’nda toprağa vermek üzere teslim aldı
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
google.com, pub-4400075568548996, DIRECT, f08c47fec0942fa0
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.