Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Pislikler kitabına uyduruldu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ilçe örgütü,17-25 Aralık operasyonlarını unutturmamak için, Denizbank önünde açıklama yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 25.12.2015 15:36
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
adaninsesi.com
Pislikler kitabına uyduruldu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ilçe örgütü,17-25 Aralık operasyonlarını unutturmamak için, Denizbank önünde açıklama yaptı. Yaklaşık 50 kişinin katıldığı açıklamada, vatandaşların taşıdıkları 'Gaz yedik haram yemedik',' 4 bakan büyük vurgun', 'Akıllanmadılar aklandılar' yazan  pankartlar dikkat çekti.

Kuşadası CHP ilçe örgütü başkanı Naim Özazman'ın yaptığı açıklamada, ''pek çok vurgun, rüşvet ve yolsuzluğu biliyorduk ama bu kadarını bilmemiz mümkün değildi.Dönemin başbakanı Recep Tayyip Erdoğan ve oğlu Bilal'le birlikte 4 bakanın da isimlerinin geçtiği kapsamlı bir operasyondu.Polisin yaptığı tüm çalışmalara, bulduğu kanıtlara rağmen, gelin görün ki bütün pislikler kitabına uydurulduğunu''belirtti.

Yolsuzluk ve Rüşvetle Mücadele haftası

Özazman, ''17 -25 Aralık partimizce Yolsuzluk ve Rüşvetle Mücadele haftası ilan edildi. Yolsuzluk yapanları lanetliyoruz. Unutmacağız, unutturmayacağız'' dedi.

Bugün İsmet İnönü'nün Ölüm yıl dönümü               

Ayrıca 25 Aralığın İsmet İnönü'nün ölüm yıl dönümü olduğunu belirten Özazman, ''ömrü Türkiye Cumhuriyetinin özgürlük ve bağımsızlık mücadelesiyle geçmiştir.İktidarda da muhalefette de olmayı bilmiştir'' dedi.

Mert ALSAN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
google.com, pub-4400075568548996, DIRECT, f08c47fec0942fa0
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.