Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Naz Tour'dan önemli atak

RUSYA’nın Petersburg şehrinden gelen 65 turizm acentesinin temsilcileri, Kuşadası’nda otelcilerle sıcak diyalog kurunca İzmir’e haftada bir inen charter uçak sayısı ikiye çıkarıldı.

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2013 14:55
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
adaninsesi.com
Naz Tour'dan önemli atak
 Rusya’nın önde gelen tur operatörü Versa ve Naz Tour’un organizasyonu ile Kuşadasına davet edilen Petersburg’da faaliyet gösteren turizm acentecileri, buradaki turizmcilerle işbirliğini geliştirme kararı aldı. Bir hafta boyunca Kuşadası’nda ağırlanan ve çevredeki ören yerlerine götürülen 65 kişilik konuk turizm acenteci temsilcileri ve basın mensupları ziyaretlerinin son gününde Pine Bay Holiday Resort Royal Otel’de, Türk otelcilerle workshop’ta bir araya geldi. Karşılıklı görüş alışverişi öncesi bir konuşma yapan Versa Türkiye ve Mısır sorumlusu Yana Verdina, ilk olarak geçtiğimiz yıl haftada bir uçakla başlayan charter seferleriyle sezon boyunca 4 bini aşkın turistin Kuşadası ve çevresine geldiğini söyledi. Verdina, "Geçtiğimiz yıl gönderdiğimiz misafirler büyük bir memnuniyetle ülkelerine döndü. Petersburg’taki acentelerdeki dostlarımız gelip bu mükemmel destinasyonu tanıma olanağı buldu. Otelcilerimizle görüşmelerinde sıcak diyalog ve işbirliği imkanmarı oldu. Versa’nın en büyük ve önemli destinasyonlarından biri Türkiye. Onun için büyük reklam çalışmaları yapıldı. Türkiye’ye bu yıl 25 bin turist göndermeyi planlıyoruz. Bu sayıları acente ve otelci işbirliği ile arttırabiliriz. Bu amaçla Petersburg’tan İzmir’e haftada bir olan charter uçuşlarımızı ikiye çıkardık" dedi.

Petersburg ile Kuşadası arasındaki turizmin daha da gelişmesi için gelen turist ve acente yetkililerinin mutlu dönmesinin çok önemli bir gösterge olduğunu söyleyen Naz Tour Yönetim kurulu başkanı Perviz Mahmudov, "Geçtiğimiz yıldan bu yana Petersburg’un en elit tabakasını 4-5 yıldızlı otellerimizde misafir ediyoruz. Geçtiğimiz yıl sadece Petersburg’tan 4 bin turist ağırladık, bu yıl sayıyı ikiye katlamayı hedefliyoruz. Bu başarı turizmcimiz, otelcimizle birlikte elde edildi. Bu gün workshop ile 35 turistik tesisimiz konuk acentelere kendilerini anlatma, tanıtma olanağı buldu. Hepimizin tek hedefi var, Türk ve Kuşadası turizmini geliştirmek" dedi.

Kuşadası ve Özdere’deki oteller Rus acente yetkililerine otelleriyle ilgili broşürlerin yanısıra küçük eşantiyonlar da dağıttı.


Haber ile ilgili diğer fotoğraflar "Foto Galeri" sayfalarında..

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
google.com, pub-4400075568548996, DIRECT, f08c47fec0942fa0
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.