Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Motosiklet tutkunları

Kuşadası hafta sonunda motosiklet tutkunlarına ev sahipliği yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 10.06.2013 19:19
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
adaninsesi.com
Motosiklet tutkunları
 Bu yıl 7.si düzenlenen Kuşadası Motosiklet Festivali için Türkiye’nin dört bir yanından gelen motosikletliler  Kuşadası’nda buluştu.  Kuşadası Belediyesi ile Kuşadası Motosiklet Kulübünün  ortaklaşa düzenlediği festivale yüzlerce amatör ve profesyonel motosiklet tutkunu katıldı.  2007 yılından beri gerçekleştirilen ve artık geleneksel hale gelen Kuşadası Motosiklet Festivali bu yıl Yılancı Burnu mevkiinde Jade Beach Club'ın giriş bölümünde gerçekleştirildi. Tamamen ücretsiz olan ve renkli görüntülerin yaşandığı festival boyunca eğitim, dj show, yarışmalar yapıldı. Kamp alanı ve tanıtım stantları ile 2. el pazarı kurulan alanda  motosiklet tutkunları için  tüm kolaylıklar sağlandı.

           Cumartesi günü şehir içi kortej düzenleyen yaklaşık 150 motosikletli, İsmail Cem Barış meydanında gezi eylemi yapan gruba destek verdi. Motosikletleriyle meydana giren grup, eyleme bir süre destek verdikten sonra alandan ayrıldı. 
            Pazar akşamı sona eren  festivalde  ünlü Zakkum grubu  ücretsiz halk konseri gerçekleştirdi.  Kuşadası Motosiklet Kulübü Başkanı İsmail Aktaş, geleneksel hale gelen festivalinTürkiye'nin dört bir yanından motosiklet tutkunlarını ağırladığını  belirterek,"Yoğun hazırlık döneminin ardından festivalimiz start aldı. Her yıl daha da büyük ilgi gören festivalimizin gerçekleşmesine büyük katkı sağlayan ve destek veren herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
google.com, pub-4400075568548996, DIRECT, f08c47fec0942fa0
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.