Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MHP’den İHSANOĞLU’na destek iftarı

Milliyetçi Hareket Partisi Kuşadası ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen geleneksel iftar yemeği, Kuşadası Belediyesi Turban tesislerinde gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 21.07.2014 18:08
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
adaninsesi.com
MHP’den İHSANOĞLU’na destek iftarı
MHP eski Aydın milletvekili Recep Taner, MHP Aydın il Başkanı Fevzi Köse, CHP’li Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, Kuşadası İlçe Başkanı Cemal Sarı, il ve ilçe yönetiminin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.
 
MHP Kuşadası ilçe teşkilatının, iftar yemeğinde  birer konuşma yapan Kuşadası İlçe Başkanı Cemal Sarı ve MHP Aydın il Başkanı Fevzi Köse, “İsrail’in Gazze de gerçekleştirdiği  saldırıyı kınıyoruz. Mübarek Ramazan ayında olmamıza rağmen Suriye'de,Filistin'de, Irak'ta, Doğu Türkistan'da malesef Türk müslüman kardeşlerimiz bir çok sıkıntı içerisinde. bizlerTürk milleti olarak bu konuda duyarlılığımızı artırmak zorundayız. ayrıca ikdidar partisi Ak Parti konusunda da uyanık olmalıyız. iktidarın Türkiye'yi nereye götürmek istediğini hepimiz çok iyi gözlemliyoruz. bu planı bozmak için Türk Milletinin bütün fertlerine sesleniyorum. önümüzde Cumhurhurbaşkanlığı seçimleri Türk Milletinin geleceği için çok önemli bir dönüm noktası olacaktır.Türk milletinin bekası için Ekmeleddin İhsanoğlu'nun Cumhurbaşkanlığını kazanması lazım" dedi.

MHP Kuşadası ilçe Başkanı Cemal Sarı, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden başarıyla çıkacaklarını belirterek, “Kuşadası’ndan Cumhurbaşkanı adayımız Ekmeleddin İhsanoğlu’na büyük bir oy patlaması bekliyoruz“ dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
google.com, pub-4400075568548996, DIRECT, f08c47fec0942fa0
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.