Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mehteranlı miting

MHP Milletvekili ve 1. sıra Milletvekili Adayı Ali Uzunırmak ın, Kuşadası mitingi öncesi Mehteran takımı ve MHP liler Kervansaray'dan Cuma Pazarına kadar yürüdü.

Haber Giriş Tarihi: 10.06.2011 09:44
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
adaninsesi.com
Mehteranlı miting

MHP Milletvekili ve Aydın 1. sıra Milletvekili Adayı Ali Uzunırmak Kuşadası cuma pazarı meydanında  miting düzenledi. Miting öncesi MHP'liler Kervansaray önünden, Barbaros bulvarı, Sağlık Caddesi güzergahından miting alanına kadar  Nazilli Belediyesi Mehteran takımı eşliğinde yürüdü. Kortej önünde yürüyen mehteran takımı turistlerin ilgi odağı oldu. Mehteran takımı ile fotoğraf çektirmek için mücadele eden turistler, bol bol alkışlandı.

            Kuşadası Cuma pazarı meydanında da bir konser veren mehteran takımının ardından kürsüye gelen Milletvekili Adayı Ali  Uzunırmak  “Her ne kadar Türkiye’de ki demokrasi tanımları ve tarifleriyle bazılarının kafaları karışık olsa, aksak topal hatta kör edilmeye çalışılsa da seçme ve seçilme özgürlüğünden başlayarak gerçek demokrasiyi hep birlikte getireceğiz.  12 haziran 2011 seçimleri bizi yönetenleri tayin etme şansına sahip olduğumuz,bizim dilek ve arzularımızı duymazdan gelenleri alaşağı edip onlara daha duyarlı olacak olan bir iktidarı inşa etmemizin günü olmalıdır. Başbakan 79 yıllık tarihimiz de Atatürk iktidarları da dahil; hatta sığındığı ve istismar etmeye çalıştığı Menderes iktidarlarını da bir kenara bırakarak Türkiye Cumhuriyet Devletinin borçlandığını onların bu borçları ödediğini ve geçmişteki borçlanan iktidarların pislediğini sayın Başbakan hükümetlerinin bunları temizlediğini iddia ediyor.Sizlere dağıttığımız bir takım bildiriler var bunlar tamamen aydınlatıcı ve devletin kaynağı olan bilgilerdir.Burada sizlere ve  şunu anlatmak istiyoruz  2002 yılına gelinceye kadar 79 yıllık tarihimizde toplam Türkiye Cumhuriyeti Devletinin borçları özel sektörün 45 Milyar Dolarlık  borcu ve İMF’ nin 25,5 Milyar Dolarlık borcu dahil olarak 220 Milyar dolardır. Bu 220 Milyar Dolarla Türkiye Cumhuriyeti Devleti 79 yılda Osmanlının borçlarını ödemiş demiryolların,otoyollarını,deniz limanlarını,hava limanlarını Petkimi,Tüpraşı Demir çelik tesislerini,Sümer bankları,Eti bankları ve bir çok kurumu oluşturmuştur.Sayın Başbakanın 8,5 yıllık icraatı içerisinde Türkiye Cumhuriyeti Devletinin özel sektörün 180 Milyar dolara çıkan borcuyla birlikte 5 dış borçları  580 Milyar Dolar olmuştur. Sayın Başbakanın  yalanı doğru gibi söyleyerek Türkiye’nin Borçları düşmemiştir. 360 Milyar Dolar artan borcun yanında 35 Milyar  dolarda özelleştirme yapılmıştır. Devletin kaynakları ile yapılanlar bunların iktidarında özelleştirilerek satılmıştır' dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
google.com, pub-4400075568548996, DIRECT, f08c47fec0942fa0
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.