Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kuşadası polisi kuş uçurtmadı

Dün gece 220 polisin görev aldığı huzur uygulamasında 7 kaçak yakalandı.Emniyet Müdürü, "Suç işlemeyi düşünen Kuşadası'ndan uzak dursun" tavsiyesinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 17.08.2013 17:27
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
adaninsesi.com
Kuşadası polisi kuş uçurtmadı

Kuşadası’nda, Dün gece 220 polisin katıldığı “Huzur uygulaması” düzenlendi.  Emniyet Müdürü Mustafa Topal’ın organize ettiği uygulama Kuşadası şehir merkezi, Davutlar ve Güzelçamlı beldelerinde 21 noktada eş zamanlı başladı. Saat 21’de başlayan uygulamada durumu şüpheli görülen 549 araç arandı, 1422 şahıs ise sorgulandı. Yerli ve yabancı tatilcilerin ilgiyle izlediği çalışmalar çerçevesinde polis ekipleri 53 iş yerinde inceleme yaptı. Vatandaşlara ve turistlere karşı oldukça nazik davranan, sorularına güler yüzle yanıt veren polislerin iki saat süren uygulaması sonunda yurdun değişik yerlerinde işledikleri suçlar nedeniyle aranan 7 kişi göz altına alındı.

            Suç işlemeyi düşünen veya daha önce suç işleyip aranan şahıslara karşı bu tür çalışmaların sık sık tekrarlanacağını söyleyen Kuşadası emniyet Müdürü Mustafa Topal,  “Kuşadası’nda vatandaşımızın huzur ve güvenine ve suçu önlemeye yönelik bir operasyon düzenledik. Türkiye’nin her hangi bir yerinde suç işleyip ilçemize gelen kişileri yakalamaya yönelik uygulama yaptık. İlçe emniyet müdürlüğünde görevli tüm polis memurlarımız katılmış durumda. Yirmisi trafik, 35 motorize, güvenlik, terör, asayiş, kaçakçılık ekiplerimizden oluşan 220 polisimizle Güzelçamlı’dan Adaland’a, Yayla köyden sahile kadar tüm bölgede uygulama yapıyoruz. Amacımız Kuşadası’na gelen herkesin kendini huzur ve güvende hissetmesini sağlamaktır. Ayrıca Kuşadası’na gelmek isteyenlere de burası suç işlenecek bir yer değildir hatırlatmasını yapmak için yaptığımız bir uygulamadır. Kuşadası’na dünyanın her yerinden huzur ve güven içerisinde her kes gelebilir mesajını vermektir. . Bu uygulamalar zaman zaman devam edecek. Ne zaman nerede bu uygulamalara başlayacağız bunu kimse bilmeyecek. Polis uygun zaman ve mekanda çalışmalarını devam edecektir. Tek gayemiz huzur ve güven içinde olmaktır” dedi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
google.com, pub-4400075568548996, DIRECT, f08c47fec0942fa0
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.