Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kuşadası Polis Günü Kutlamaları

Emniyet Teşkilatının kuruluşunun 170’inci yıl dönümü tüm yurtta olduğu gibi Kuşadası’nda da törenler ve etkinliklerle kutlandı.

Haber Giriş Tarihi: 10.04.2015 13:23
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
adaninsesi.com
Kuşadası Polis Günü Kutlamaları

Emniyet Müdürlüğü önünde düzenlenen törene Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, Belediye Başkanı Özer Kayalı, Garnizon Komutanı Ferhat Arslan ile kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı. Emniyet Müdürü Mustafa Topal törende yaptığı konuşmada, geçtiğimiz yıl iyi turizm sezonu yaşandığını söyledi. Topal, “Bu yıl da sezona en iyi şekilde hazır olduğumuzu ifade ediyorum. İçiniz rahat olsun. Huzur operasyonlarına, modernize ekip uygulamalarına, trafiğe kapalı alanlar, Plaj ve benzeri yerlerde yaya devriye hizmetlerine daha fazla  ağırlık vereceğiz. Her yıl olduğu gibi bu yılda gürültü yaparak başkalarını rahatsız eden işletmelere yönelik denetlemelere ağırlık vereceğiz. Suçların arttığı, suç işleme tekniklerinin geliştiği günümüzde polisin suçların önlenmesinde, halk desteği olmadan suçların önüne geçmesi mümkün değil. Halkımızın desteğini bekliyoruz” dedi .                
Kaymakam Muammer Aksoy’da yaptığı konuşmada geçtiğimiz yıl istatistik bilgilerine yer verdi. Aksoy, “2014 yılı itibariyle bir önceki yıla göre toplam suç oranında yüzde 6 azalma, Mala karşı işlenen suçlarda yüzde 25 azalma, faili meçhul olaylarda yüzde 26 azalma sağlanmıştır. Sahibi firarda olan hiçbir büyük ve önemli olay bırakılmamıştır” diyerek polis teşkilatını kutladı.              
Okullar arası yarışmalarda derece alan öğrencilere ödüllerinin verilmesinden sonra, katılımcılara bir kokteyl verildi.                
Emniyet Müdürü Mustafa Topal, daha sonra kutlamaları makamında kabul etti.  

 




Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
google.com, pub-4400075568548996, DIRECT, f08c47fec0942fa0
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.