Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kuşadası'nın tanıtımı İzmir'de başladı

Kuşadası Belediyesi’nin öncülüğünde KODER ve TÜRSAB’ın desteğiyle, Travel Turkey İzmir’de açılan 216 metrekarelik Kuşadası standı büyük ilgi görüyor.

Haber Giriş Tarihi: 11.12.2015 10:24
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
adaninsesi.com
Kuşadası'nın tanıtımı İzmir'de başladı

Kapılarını 9. kez açan, 31 ülkeden binin üzerinde firma ve kurumun katıldığı Travel Turkey İzmir Fuarı’nda, Kuşadası’nın ulusal ve uluslararası alanda tanıtımını yapmak amacıyla açılan stand, birbirinden güzel görselleri ve tasarımı ile dikkat çekiyor.

10-13 Aralık tarihlerini kapsayan Travel Turkey İzmir’e 216 metrekarelik bir standla katılan Kuşadası, ilgi odağı oldu. Kuşadası Belediyesi tarafından hazırlanan ve ilçenin doğal, tarihsel ve kültürel zenginliklerini tanıtan harita, afiş, broşür gibi görsel ve bilgilendirici materyallerin dağıtıldığı B holündeki C 117-121 nolu stand, ziyaretçi akınına uğradı. Kuşadası Belediyesi Oda Orkestrası tarafından verilen mini dinleti ise katılımcıların büyük beğenisi ile karşılandı.

Travel Turkey İzmir Fuarı’nın, Kuşadası’nın tanıtımı için çok önemli bir platform olduğunu ifade eden Başkan Kayalı, “43 ülkeden alım heyetinin katıldığı Turizm Fuarı’nda ilçemizi en iyi şekilde tanıtmak hedefindeyiz. Fuarın turizm alanında yeni işbirliklerine ve anlaşmalarına vesile olacağına inanıyorum” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
google.com, pub-4400075568548996, DIRECT, f08c47fec0942fa0
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.