Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kuşadası na Modern Hastane

AKP Yönetimi Basınla buluştu.İlçe Başkanı Ali Kara 200 yataklı yeni hastane için düğmeye basıldığını söyledi…

Haber Giriş Tarihi: 07.02.2012 17:08
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
adaninsesi.com
Kuşadası na Modern Hastane

Geçtiğimiz günlerde yapılan AKP İlçe Kongresinde göreve gelen 25 yönetici ile Kadın ve Gençlik kolları başkanları, Güzelçamlı Belde Başkanı ile basın mensupları Pine Bay otelde, öğlen yemeğinde bir araya geldi. İlçe başkanı Ali Kara,Kuşadası’na yapılacak yatırımlarla ilgili bilgi verdi.

Kuşadası’na yeni hastane

Kuşadası Devlet Hastanesi yenileniyor. Artık ihtiyaca cevap vermeyen 50 yataklı hastanenin yerine, 150 yataklı yeni bir hastane yapılması için düğmeye basıldığını söyleyen  Ali Kara,  hastanenin TOKİ Tarafından yapılacağını ve çok kısa bir sürede tamamlanacağını kaydetti. Kara, “Kuşadası için çok önem taşıyan iki büyük projenin takipçisiyiz. Davutlar yol ayırımı, Otogar ile İki Çeşmelik köprülü kavşaklarıyla ilgili çalışmalar son aşamaya geldi. Yaz aylarında nüfusu milyona ulaşan Kuşadası’nda mevcut hastane yetersiz kalıyordu. 50 Yataklı mevcut hastanemizin ön kısmına 150 yatak kapasiteli, modern bir hastane için önemli aşamalar kaydedildi. Edindiğimiz bilgiye göre odaları büyük olduğu için istenildiğinde 200 yatak kapasitesine ulaşılacak olan modern hastaneyi TOKİ Yapacak. Projeleri tamamlandı. TOKİ Gerekli hesaplamalar için projeyi inceliyor. En kısa sürede tamamlanması için çalışılıyor”dedi.

                        Adayımız belli değil

            Yönetim olarak hedeflerinin 2014 seçimleri olduğunu ve partisini iktidar yapmakiçin tüm hazırlıklarını sürdürdüklerini söyleyen Kara; “atama olduğumuz dönemde kamuoyunun beklentileri doğrultusunda muhalefet yapamadığımız doğrudur. Ancak bundan sonra hedefimiz 2014 Yerel Seçimlerinde  Kuşadası’nda partimizi iktidar yapmak. Şu anda adayımız henüz belli değil.İl kongremizden sonra bu konuya eğileceğiz, üzerinde uzlaştığımız bir isim kesinlikle yok.

                        Yapıcı Muhalefet yapacağız

            Ali Kara, ilçenin menfaatleri doğrultusunda yapıcı muhalefet yapacaklarını söyleyerek “Belediye başkanını ziyaret ederek ilçemizin menfaatleri doğrultusunda yapılması gerekleri yapmaya hazır olduğumuzu ilettik.Ancak ne yazık ki bu güne kadar hiçbir konuda bizimle işbirliği yapmaya yanaşmadılar. Biz tamamen yapıcı bir muhalefet anlayışındayız” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
google.com, pub-4400075568548996, DIRECT, f08c47fec0942fa0
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.