Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

KUŞADASI'NA 9 YENİ PARK

Kuşadası Belediyesi, ilçenin farklı mahallelerinde 9 yeni parkın yapımına devam ediyor. Kuşadası Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Hacıfeyzullah, Ege, İkiçeşmelik, Davutlar ve Cumhuriyet Mahalleleri'nde yapım işlemi süren 9 yeni parkın 4’ünde çalışmalar son aşamaya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2016 11:02
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
adaninsesi.com
KUŞADASI'NA 9 YENİ PARK
  Kuşadası Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından projelendirme çalışmaları tamamlanıp yapım işlemlerine başlanan yeni park alanlarında, tek ve çift potalı basketbol sahaları, tenis kortları, yürüyüş yolları, spor aletleri, piknik masaları, çocuk oyun grupları, evcil hayvan sulukları, oturma grupları, piknik alanları ve otomatik sulama sistemleri yer alacak.

 DAVUTLAR'A 2 YENİ PARK

 Kuşadası Davutlar Mahallesi’nde bulunan Ege Birlik Konutlarına 2 yeni park yapılıyor. Arazisi Kuşadası Belediyesi'ne ait olan parkların tüm yapım işleri hayırseverler tarafından karşılanacak. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve 9’uncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in isimlerinin verildiği parkların içinde tenis kortları, çift potalı basketbol sahaları, çocuk oyun grupları, otomatik sulama sistemleri, yeşil alanlar ve oturma grupları yer alacak. Ege Birlik Konutları mevkiine yapılan parkların yapım işlerinde son aşamaya gelindi.

 FERHAT İLK PARKI SON AŞAMADA

 Kuşadası Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü İkiçeşmelik Mahallesi Güneş Sokak'ta yeni bir park yapıyor. Tüm yapım işleri Kuşadası Belediyesi tarafından sağlanan parkın içinde çocuk oyun grubu, spor aletleri, oturma grubu ve otomatik sulama sistemi bulunacak. Ayrıca İkiçeşmelik Mahallesi Çamlıca Sokak'ta bulunan Kuşadası Belediyesi'ne ait yeşil alan içerisine hayırsever bir vatandaş tarafından “Ferhat İlk” ismini taşıyan bir park yapılıyor. Yapım çalışmalarında son aşamaya gelinen Farhat İlk Parkı'nın içinde çocuk oyun grubu ve otomatik sulama sisteminin yanı sıra piknik alanları da bulunacak.

HACIFEYZULLAH MAHALLESİ'NE 2 YENİ PARK

 Hacıfeyzullah Mahallesi 7 Eylül İlkokulu karşında bulunan Güneş Sokak'ta Kuşadası Belediyesi'ne ait arazi üzerine yeni bir park yapılmaya başlandı. Tüm yapım işleri Kuşadası Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından sağlanan parkın içerisinde çocuk oyun grubu, tek potalı basketbol sahası, otomatik sulama sistemi ve oturma grubu yer alacak. Parkın hafriyat ve tesviye işlerini tamlayan Kuşadası Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, bordür ve parke taşı döşeme işlemlerine başladı. Ayrıca yine Hacıfeyzullah Mahallesi Heykel Yolu üzerindeki 1’inci Sokak'ta bulunan Cevraki Mezarlığı yanındaki yeşil alanda park yapım çalışmalarında son aşamaya gelindi.

 DENİZ TUTUM PARKI'NDA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR 

Ege Mahallesi 457’inci sokak içerisinde Kuşadası Belediyesi'ne ait arazi üzerine hayırseverler tarafından yaptırılan “Ali Kulalı” parkında son aşamaya gelindi. Ali Kulalı parkı içerisinde çocuk oyun grubu, oturma bankları, otomatik sulama sistemi, yeşil alan ve yürüyüş yolu bulunacak. Ayrıca  2005 yılında Kuşadası'nda yaşanan bombalı saldırıda yaşamını yitiren Deniz Tutum'un adının verileceği parkın yapımına da başlandı. Ege Mahallesi 438 Sokak üzerinde bulunan ve projelendirme çalışmaları tamamlanan Deniz Tutum Parkı'nda hafriyat ve tesviye çalışmaları sürüyor. Parkın içinde yürüyüş yolları, oturma alanları, aydınlatma, otomatik sulama sistemi ve sentetik zemin kaplamalı çocuk oyun alanı yer alacak.

 GÖREV ŞEHİTLERİ PARKI'NIN YAPIMINA BAŞLANDI

 Kuşadası Belediyesi Şubat ayı Meclis toplantısında kararı alınan Görev Şehitleri Parkı’nın yapımına başlandı. Kuşadası’nda görev başında yaşamını yitiren işçilerin anısına Cumhuriyet Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı üzerinde bulunan imar planında yeşil alan olarak görünen arazi üzerine yapılan “Görev Şehitleri” isimli park birkaç ay içerisinde tamamlanacak. Kuşadası Belediyesi Park ve Bahçeler ile Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan Görev Şehitleri Parkı'nın içerinde oturma grupları, yeşil alan süs havuzu, büfe ve tuvalet yer alacak.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
google.com, pub-4400075568548996, DIRECT, f08c47fec0942fa0
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.