Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kuşadası Emniyetine beş yeni araç

İşte yeni müdür farkı.Emniyet Müdürlüğüne atandıktan sonra Kuşadası'nda çok şeyin değişeceğini gösteren Emniyet müdürü Mustafa Topal'a destek gecikmedi. Dernek polise beş yeni araç hibe etti.

Haber Giriş Tarihi: 25.09.2013 17:21
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
adaninsesi.com
Kuşadası Emniyetine beş yeni araç
           Kuşadası Güçlendirme ve Dostluk Derneği Emniyet Müdürlüğüne beş yeni araç bağışladı. Emniyet müdürlüğü önünde düzenlenen teslim törenine Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, Emniyet Müdürü Mustafa Topal, Dernek başkanı Selim Eren ile turizmciler katıldı. Her yıl yüz binlerce turistin ziyaret ettiği Kuşadası’nda, polis hizmetlerinin Avrupa Birliği standartlarında  olması için katkıda bulunduklarını söyleyen Kuşadası Güçlendirme ve Dostluk Derneği başkanı Selim Eren, “1986 yılından bu yana dernek olarak Emniyet Müdürlüğümüze katkılarımızı sürdürdük. Kuşadası’na layık hizmet için dernek yardımlaşma fonumuzdan beş yeni araç aldık” dedi.

            Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy’da vatandaşa hizmet veren birimlerin her fırsatta hizmet kalitesini yükseltmesi, beklentileri karşılaması gerektiğini belirterek, “Bize düşen her geçen gün daha iyi hizmet vermek, daha iyi olmaktır. Emniyet Müdürlüğümüzün hizmetlerinde kullanılan devlet olanaklarına beş yeni aracın kattıkları için dernek üye ve yöneticileri teşekkür ederim. Emniyet binamız yetersiz. Bundan sonraki hedefimiz emniyet binası. Yılbaşından sonra yeni bir bina için harekete geçeceğiz” dedi.   

            Emniyet müdürlüğüne bağışlanan Connect araçlar Avrupa Standartlarında döşendi. Arkası çelik kafesle kapatılan ve iki kişi alabilen araçların tanesi yaklaşık 35 bin liraya mal oldu. Araçların üçü resmi, ikisi sivil ekiplerce kullanılacak.  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
google.com, pub-4400075568548996, DIRECT, f08c47fec0942fa0
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.