Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kuşadası Emitt Fuarı'nda

Kuşadalı turizmciler, dünyanın 5. büyük turizm fuarı olan Emitt fuarı'nda Kuşadası standında buluştu.

Haber Giriş Tarihi: 23.01.2015 16:40
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
adaninsesi.com
Kuşadası Emitt Fuarı'nda
Kuşadası, Türkiye’nin birinci, dünyanın ise 5’inci  büyük turizm fuarı EMITT 2015'te tanıtıldı. Bu yıl 19’cusu yapılan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarına (EMITT) 71 ülkeden  4500 kadar kurum ve kuruluş katıldı. Görkemli bir törenle yapılan açılışa turizmciler ve bürokratlar katıldı.

Kuşadası Belediyesi ev sahipliğinde açılan standa, Kuşadası Otelciler Derneği (KODER) ve TÜRSAB'da destek verdi. KODER, TÜRSAB üyeleri otel ve acenteler, işyerleri, işletmelerin broşürleri dağıtılan  stantta, ziyaretçilere Kuşadası’nı tanıtan CD’ler verildi, çikolatalı incir ve şarap ikram edildi. Belirli aralıklarla keman dinletisi yapıldı.  Binlerce kişinin ziyaret ettiği Kuşadası standı yoğun ilgi gördü. Adnan Menderes Üniversitesi öğrencileri tarafından ziyaretçilere Kuşadası hakkında bilgi verildi. Kuşadası Belediyesinin işlettiği Dilek Yarımadası Milli Parkı ve Kadı Kalesi/Anaia kazısının da tanıtımı yapıldı. Kuşadası'nda görev yaptığı dönem Kuşadası halkı tarafından çok sevilen Kuşadası Eski Kaymakamı Mustafa Ayhan Emitt'de Kuşadası standını ziyaret etti. Ayhan KODER başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Tacettin Özden ile uzun süre sohbet etti.

Belediye Meclisi Turizm Komisyonu üyesi Canan  İnanç, Kuşadası Markasını ön plana çıkardıklarını, tanıtımda turizmin tüm bileşenleriyle ortak hareket ettiklerini belirterek “ Amacımız katıldığımız tüm fuarlarda, yaptığımız tüm tanıtımlarda Kuşadası Markasını ön plana çıkarmak. Ve bunu ayırımsız tüm turizmcilerle, turizm sektöründe hizmet verenlerle yapmak istiyoruz. Dünyanın en önemli fuarlarından biri olan EMITT’te  standımız ve etkinliklerimizle başarılı bir tanıtım çalışması yapacağımıza inanıyorum. Fuarda tanıtıma destek veren tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyorum” dedi.       
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
google.com, pub-4400075568548996, DIRECT, f08c47fec0942fa0
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.