Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kuşadası Belediyesinden Guinness rekoru

İki dönüm arazi üzerine yapılan çocuk parkını 5 ayda hala bitiremeyen Kuşadası Belediyesi Guinness Rekorlar Kitabına aday gösterilecek.

Haber Giriş Tarihi: 19.11.2012 21:47
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
adaninsesi.com
Kuşadası Belediyesinden Guinness rekoru

Kuşadası Belediyesi dünya belediyecilik tarihinde “En Beceriksiz Belediye” ve “Beş ayda küçük bir parkı tamamlayamayan belediye” dallarında Guinness Rekorlar Kitabına girmeye aday gösterilecek. Türkmen Mahallesi Atatürk İlköğretim Okulu Karşısındaki köşede yer alan parkın beş aydan bu yana süren çalışmaları mahalleliyi isyan ettirince, bazı vatandaşlar rekor için başvurmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz yaz başlarında çalışmalara başlanan ve bir türlü tamamlanamayan parkın bu kadar sürede bitirilememesinin ayrı bir beceri gerektirdiğini söyleyen mahalle sakinleri “Yaklaşık iki dönümlük bu park dünya belediyelerine ‘bir iş en güzel nasıl savsaklanır’ da örnek gösterilecek bir tempoyla yapılıyor. Beş ayda tamamlanamayan bu park rekorlar kitabına girmeli. Sahildeki ve Adliye önündeki parkları CHP Genel başkanına açtıran belediye bu rekor denemesiyle açılışa ABD Başkanı Obama’yı çağırmalı”dedi.

            Bazı mahalle sakinleri ise “Bu küçücük parkı 5 ayda tamamlayamayan belediye, bu günlerde gündemde olan sahil düzenlemesi projesini başbakanın 2023 hedeflerine ancak yetiştirir” yorumunu yaptı.  

            Öte yandan siyasiler ise parkın işçilik ve diğer giderler hesaplandığında kaça mal olduğunun açıklanmasını istedi. On belediye işçisi. Belediye ekipmanları, yapılan inşaat harcamaları ve diğer giderlerin beş aydaki toplamıyla Kasım Yaman Parkının yeniden düzenlenebileceği belirtiliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
google.com, pub-4400075568548996, DIRECT, f08c47fec0942fa0
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.