Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kuşadası Belediyesi'nden spora dev tesis

Kuşadası Belediyesi, ilçenin sportif ve sosyal alandaki önemli bir eksiğini gidermek için dev bir projeyi yaşama geçirmeye hazırlanıyor.

Haber Giriş Tarihi: 02.12.2015 16:45
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
adaninsesi.com
Kuşadası Belediyesi'nden spora dev tesis

Kuşadası Belediyesi, ilçenin sportif ve sosyal alandaki önemli eksiklerinden birini gidermek için dev bir projeyi yaşama geçirmeye hazırlanıyor. “Kuşadası Belediyesi Spor ve Rekreasyon Alanı” adıyla hazırlanan proje, 7'den 70'e tüm Kuşadalıların sosyal yaşamına önemli katkı sunacak.

Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı,  'Kuşadası’nda yaşayan çocukların ve gençlerin sportif ve sosyal faaliyetlerde bulunabileceği alanların yetersiz olduğuna dikkat çekerek, uzun süredir üzerinde çalıştıkları Kuşadası Belediyesi Spor ve Rekreasyon Alanı projesinin kısa süre içerisinde yaşama geçirileceğini söyledi. Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, 'Projenin yaşama geçirilebilmesi için İller Bankası’ndan 7 ile 10 yıllık geri ödemeli 25-27 milyon TL kredi alabilmek için görüşmeler sürüyor, söz konusu kredinin alınamaması durumunda projenin hasılat paylaşımı ya da diğer yöntemlerle gerçekleşecek' dedi.

  

Çevre dostu proje

Kuşadası Belediyesi Spor ve Rekreasyon alanı, çevre dostu bir proje olarak dikkat çekiyor. Elektrik enerjisini güneş panelleri ile üretecek olan kompleksin, sulama ihtiyacı da yağmur sularının toplanacağı tanklar aracılığı ile karşılanacak.

Projeyle birlikte, spor ve rekreasyon alanı içerisinde, yarı olimpik kapalı yüzme havuzu, hamam,sauna, fitness center, bowling salonu, basketbol ve voleybol sahası, 2 tenis kortu, kay kay pisti, tırmanma duvarı, 335 araçlık otopark, 2 tane yüzer kişilik çok amaçlı salon, mini golf sahası, açık alan spor aletleri, buz pateni pisti, koşu, yürüyüş ve bisiklet parkuru, mini amfi-dinleti alanı, kafeler, yönetim ofisleri yer alacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
google.com, pub-4400075568548996, DIRECT, f08c47fec0942fa0
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.