Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kros Şampiyonası yapıldı

Kuşadası'na 81 ilden 133 kulüpten yaklaşık 800 sporcu geldi.

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2012 18:31
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
adaninsesi.com
Kros Şampiyonası yapıldı
Türkiye Atletizm Federasyonu (TAF) tarafından düzenlenen Türkiye Kulüpler Kros Şampiyonası Aydın'ın Kuşadası İlçesi'nde başladı.

TAF Başkanı Mehmet Terzi'nin de izlediği şampiyonaya 81 ilden 133 kulüpten yaklaşık 800 sporcu katıldı. Adagöl mevkiinde düzenlenen şampiyonada küçükler, yıldızlar ve gençler kategorisinde erkek ve kız yarışları yapıldı. Aralarında 1500 metrede dünya üçüncüsü olan Aslı Çakır'ın da bulunduğu bir çok başarılı atletin yarıştığı şampiyonada ilk sıralara yerleşenler Türkiye'yi olimpiyat ve uluslararası şampiyonalarda temsil edecek.

TAF Başkanı Mehmet Terzi, Türkiye Kros Şampiyonası'nın seçmelerini daha önce yaptıklarını, Kuşadası'nda ise finalin yapıldığını hatırlattı. Buradan çıkacak şampiyonların Türkiye'yi Avrupa'da temsil edeceklerini ifade eden Terzi, "Aralarında Aslı Çakır'ın da bulunduğu bir çok milli sporcumuz burada. Dünya Salon Atletizm Şampiyonası'nı organize etmiştik, orda şampiyon olan Aslı Çakır burada da birinci oldu. Bunun yanında olimpiyatlara gidecek aday kadro sporcuları da burada" dedi. Kuşadası'ndaki parkurin mükemmel ve uluslararası bir organizasyona ev sahipliği yapacak tüm olanaklara sahip olduğunu belirten Terzi, bu yıl Ekim ayında toplanacak olan Uluslararası Atletizm Birliği kongresinde uluslararası bir yarış organizasyonu almak için çaba göstereceklerini söyledi.       
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
google.com, pub-4400075568548996, DIRECT, f08c47fec0942fa0
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.