Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kedi için seferber oldular

Kuşadası’nda bir otomobilin motor bölümüne sıkışan kedi için adeta seferberlik ilan edildi. İki veteriner, üç ayrı oto tamir servisi, bir çekici firması, site sakinleri dört saat boyunca kediyi kurtarmak için çaba harcadı.

Haber Giriş Tarihi: 07.09.2013 17:17
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
adaninsesi.com
Kedi için seferber oldular
 Aydın’ın Kuşadası ilçesinde park halindeki otomobilin motor kısmına giren kediyi kurtarmak için herkes seferber oldu. Ege Mahallesi, Ege evlerinde oturan Emel Mercanoğlu’nun gezdirmeye çıkardığı  kedisi dün öğlen saatlerinde apartmanın önünde park halindeki 09 BC 204 plakalı aracın motor bölümüne girdi. Kedinin çıkmaması üzerine araç sahibi Berna Şenes’i bilgilendiren Mercanoğlu, site komşuların yardımıyla kedisini çıkarmaya çalıştı, ancak başarılı olamadı. Panikleyen kedi bulunduğu yere daha da sıkışınca olay yerine bir otomobil tamircisi ile bir veteriner çağrıldı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen kedi çıkarılamayınca, veteriner kediye sakinleştirici iğne yaptı. Araç sahibi otomobil firmasından yardım istedi. Aracın marka firması kedinin çıkarılabilmesi için aracın Aydın il merkezindeki servise gönderilmesi gerektiğini bildirdi.  Bu kez çekici istendi. Gelen çekici aracı bulunduğu yerden çıkaramayınca, başka bir çekici için tekrar otomobil firması ile iletişim kuruldu.

            Kedi sahibi Emel Mercanoğlu ile komşuları bu kez farklı bir tamir servisini davet etti. Ancak gelen tamirciler de aracın sanayi sitesine, tam donanımlı bir tamirhaneye götürülmesi gerektiğini söyledi. Bu arada ikinci veterinere haber verildi. Gelen veteriner’de dakikalarca uğraşmasına rağmen kediyi çıkaramadı. Bir yandan aracı Aydın’a servise götürecek çekici beklenirken, olay yerine gelen bir vatandaşın telefonu üzerine üçüncü tamir servisi firması devreye girdi.

            Olay yerine gelen görevli aracın altına krikoyu yerleştirip kaldırmasından sonra kedinin sıkıştığı bölgeye ulaştı. Kedinin boynundaki tasmayı takıldığı yerden kurtarınca, kedinin başında bekleyen veteriner’de kediyi yukarı çekerek kurtardı. Yaklaşık dört saat boyunca kedisinin kurtarılmasını endişe içinde ve zaman zaman ağlayarak izleyen Emel Mercanoğlu, kedisinin yaşadığını görünce sevinçten havalara uçtu.

            Daha önce gelen tamircilerin kediyi önemsemedikleri için hiçbir şey yapmadığını savunan Emel Mercanoğlu, “Onları mahkemeye vereceğim. Küçük bir müdahale ile kedi bulunduğu yerden çıkarılabilecekken saatlerce acı çekmesine neden oldular. Kedimi kurtarmaya çalışan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

            Kurtarılan, yüzünde çizikler oluşan baygın haldeki kedi bir veteriner kliniğine götürülerek tedavi altına alındı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
google.com, pub-4400075568548996, DIRECT, f08c47fec0942fa0
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.