Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kaymakamdan müdürlere uyarılar

Sezon öncesi yapılan toplantıya tüm daire müdürleri, Davutlar ve Güzelçamlı Belediye başkanları katılırken, Kuşadası belediye başkanı Esat Altungün dahil hiç bir yetkili katılmadı.

Haber Giriş Tarihi: 04.03.2011 21:03
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
adaninsesi.com
Kaymakamdan müdürlere uyarılar

         Kuşadası İlçe Koordinasyon Kurulu Toplantısında ilçedeki tüm daire müdürlerini uyaran Kaymakam Mustafa Esen “ ”Türkiye’nin en huzurlu tatil kasabası’ sloganımız devam ediyor, gereğini yerine getirelim” uyarısında bulundu.

Esnaf Odası Salonunda yapılan Davutlar ve Güzelçamlı Belediye başkanlarının da katıldığı  toplantıda konuşan Esen, “Millet olmadan devlet olmaz. Vatandaşla diyalog kurun” dedi. Esen, daire müdürlerine vatandaşa hizmet verirken dikkat etmeleri gereken konuları şöyle sıraladı; “Yaptığınız hizmetler şeffaf ve denetlenebilir olacak. Dinamik, hareketli ve süratli kamu hizmeti verilecek. Vatandaşın dilekçe hakkına saygı duyulacak, en geç 30 gün içinde yanıt verilecek. Kamu araç ve gereçleri özel işlerde kullanılmayacak. Başta okul kantinleri olmak üzere tüm gıda üretimi yapan yerler titizlikle denetlenecek. Astlarda cezayı kullandığımız gibi, ödül sistemi de  kullanılacak. Hizmet standartları yükseltilecek.”

Aydın valisi Hüseyin Avni Coş’un hassas olduğu konulardan birinin madenler olduğunu söyleyen Kaymakam Esen “Madenler ile ilgili tüm daire müdürlerinin duyarlı olmalarını istiyorum. İzinsiz, yasalara aykırı kazı yapılan her yere, taşınan her madene müdahale edeceğiz. Dünyanın en zengin madeni turizm, biz tercihimizi turizmden yana yaptık, başka madene gerek yok” dedi.

Gürültü kirliliği ile ilgili yasanın 4 Haziran tarihi itibariyle yürürlüğe gireceğini hatırlatan Kaymakam Mustafa Esen “bu tarihten itibaren açık ve yarı açık alanlarda canlı müzik yasak” uyarısında bulundu. Esen “Türkiye’nin en huzurlu tatil kasabası sloganımız devam ediyor. Kaymakamdan en alt birimde çalışan elemana kadar en başarılı çalışmayı, hizmeti yapmak ve standartları yükseltmek zorundayız” uyarısında bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
google.com, pub-4400075568548996, DIRECT, f08c47fec0942fa0
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.