Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kayalı "Kimseye diyet borcumuz yok"

Kayalı; “Bizim kimseye diyet borcumuz yok. Kimseye Kuşadası’nın tek karış toprağını peşkeş çektirmeyeceğiz” diyerek rant odaklı belediyecilik anlayışını kabul etmediklerini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 06.11.2013 11:10
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
adaninsesi.com
Kayalı "Kimseye diyet borcumuz yok"

CHP Kuşadası Belediye Başkan Aday Adayı Makine Mühendisi Özer Kayalı, Kuşadası’nda yaşayanlara bir çağrı yaptı. Başlattıkları harekete katkı koymak isteyen herkesi göreve davet eden Kayalı; “Bizim kimseye diyet borcumuz yok. Kimseye Kuşadası’nın tek karış toprağını peşkeş çektirmeyeceğiz” diyerek rant odaklı belediyecilik anlayışını kabul etmediklerine dikkat çekti.

                        Kavga yok hizmet var

Kuşadası’nda bu seçim sürecinde yaşananların, siyasetteki taşları yerli yerine koymaya yaradığını söyleyen Kayalı “CHP Kuşadası ilçe örgütü içerisinde göreve talip olmamız, klişeleşmiş siyasi dengeleri değiştirdi. Bu değişim gerekliydi, zira ne CHP Kuşadası ilçe örgütünün, ne de Kuşadası’nın kaybetmeye tahammülü kalmamıştı. Bu çaba ile bir çok şeyi başardık.Öncelikle parti içinde ki yarış olmasına karşın, uzun süredir kamuoyu önünde devam eden kavga ve kamplaşmanın yumuşamasına, hatta bitmesine neden olduk. Partili olma yerine, partiyi kullanma anlayışını yıkmaya çalıştık. Yaptıkları, söylemleri ile partiye zarar verenlere “Kavga Yok, hizmet var” sloganı ile onlarla aynı yöntemi benimsemeyeceğimizi gösterdik. Partimize, ilkelerine, tüzüğüne, Atatürk’ün mirasına sahip çıktık. CHP’nin isminin yolsuzlukla, çıkar ve karanlık ilişkilerle anılmasına karşı duracağımızı belirttik.     Hangi partiden olursa olsun, kimsenin kişisel çıkarları ve hırsları için bu kentin kaderiyle oynamasına izin vermeyeceğimizi duyurduk. Kısacası çalışma grubu arkadaşlarımla görev üstlenmeye aday olduk” dedi.

                        Kimseye diyet borcumuz yok

            Kuşadası’nın turizmde eski günlerine dönmesi gerektiğini söyleyen Kayalı, “Bizim kimseye diyet borcumuz yok. Kimseye Kuşadası’nın tek karış toprağını peşkeş çektirmeyeceğiz. Kişiye özel imar plan değişiklikleri ile çarpık,plansız ve sağlıksız yapılaşmaya izin vermeyeceğiz.   Kuşadası’nın sahillerini, yeşil alanlarını, parklarını ‘Tanıdıkların’ değil, Halkın kullanımına açacağız. Kuşadası’nın geleceğini ipotek altına alacak hiçbir öneriyi tartışma konusu dahi yapmayacağız. Kuşadası turizmde eski günlerine dönmeli, Türkiye’nin turizmdeki başkenti olmalı. Turizmi geliştikçe, ticareti hareketlendikçe, gelir dağılımı adil oldukça gelişmenin olanaklı olduğunun bilinciyle turizm adına radikal kararlar alacağız.Ödün vermeye, diyet borcu ödemeye hiç niyetimiz yok. Zira sahip çıktığımız bizim geleceğimiz, Kuşadası’nın geleceğidir”dedi.

                                   Herkesi göreve davet ediyoruz

            Kuşadası’nı, Kuşadası’na sahip çıkanlarla yönetmek istediklerini söyleyen CHP Aday Adayı Özer Kayalı, çağrısında şu görüşlere yer verdi: “Bu kenti, sahip çıkanlarıyla birlikte yönetmeye adayız. Hangi siyasi anlayıştan olursa olsun; ne iş yaparsa yapsın bu sorumlulukları duyan herkesle uzlaşırız. Birlikte omuz omuza mücadele veririz. Gelecek planlarını birlikte yaparız.Bu çağrımız size. Bizim gibi düşünüyor; söyledikleriniz  doğru diyorsanız çağrımıza yanıt verin. Gelin bize katılın. Öncü olun, yanımızda, destekçimiz olun. Benim uzmanlık alanım bu deyip işin bir ucundan tutun.Unutmayın Kuşadası’nın kaybetmeye ne zamanı, ne tahammülü var. Gelin bu kenti birlikte yönetelim.“

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
google.com, pub-4400075568548996, DIRECT, f08c47fec0942fa0
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.