Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kaçmak için körfezin soğuk sularına atladılar

Çeşitli suçlardan aranan iki kişi Sisam Adası'ndan Kuşadası'na getirilirken, Yılancı Burnu açıklarında feribottan atladı.

Haber Giriş Tarihi: 11.12.2015 09:48
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
adaninsesi.com
Kaçmak için körfezin soğuk sularına atladılar

Türkiye'de çeşitli suçlardan aranan, biri cezaevinden firar eden S.M ve uyuşturucu madde ticareti yapma ve sağlama suçlarından aranan M.M.E  bir süre önce Yunanistan'ın Sisam Adası'na kaçmıştı. Yunanistan'ın Sisam Adası Emniyet Müdürlüğü tarafından yakalanan iki kişi hakkında çıkarılan sınır dışı edilme kararı üzerine Sisam Adasından Türkiye'ye gönderilmek üzere feribota bindirildi.

13 yıl 4 ay hapis cezası bulunan S.M ve 3 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası olan M.M.E , feribotun Türkiye kara sularına girmesinin ardından Kuşadası Körfezi Yılancı Burnu açıklarında denize atladı. Orada kendilerini bekleyen bir sürat teknesine binen iki suçlu, Yılancı Burnu'ndan karaya çıktı.

Atladıkları feribottan Kuşadası Emniyet Müdürlüğü'ne haber verilmesi ardından önlemlerini alan ve çevrede geniş arama başlatan emniyet görevlileri, kaçmaya çalışan S.M ve M.M.E'yi kısa süre içerisinde yakaladı. Polis sorgusu ardından, hakim karşısına çıkan 2 kişi tutuklanarak Söke ceza evine gönderildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
google.com, pub-4400075568548996, DIRECT, f08c47fec0942fa0
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.