Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Germencik’teki şaşırtan atama CHP Genel Merkezinde

Görev yaptığı dönemde hakkında bir çok iddia nedeniyle soruşturmalar açılan, Milli Park eski müdürü Koray Aşık’ın Germencik Belediye Başkan Yardımcılığına atanmasıyla ilgili CHP Genel Merkezinde ilgili birimlere iletilmek üzere "Bilgi Notu" hazırlandığı ortaya çıktı.   

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2024 12:45
Haber Güncellenme Tarihi: 13.06.2024 11:07
Kaynak: Adanın Sesi Haber Merkezi
Germencik’teki şaşırtan atama CHP Genel Merkezinde

Tarım ve Orman Bakanlığı Teftiş Kurulu müfettişlerinin raporları, hakkında açılan bir çok soruşturma ve verilen “soruşturma izni” bulunan, Kuşadası Milli Park eski Müdürü Koray Aşık’ın Germencik’in CHP’li Belediye’de Başkan Yardımcılığına getirilmesinin yankıları sürüyor. ADANIN SESİ’nin belgeleriyle gündeme getirdiği  iddialardan sonra, haber merkezine yeni bir belge ulaştı. Orman Bakanlığı bürokratlarının hazırladığı ve CHP Genel Merkezine ilettikleri bilgiler ışığında hazırlanan “Bilgi Notu” nun ilgili birimlerle paylaşıldığı öğrenildi. 

“ATAMANIN İVEDİLİKLE İPTALİNİ İSTİYORUZ”

Kuşadası ve Aydın’da çalışan Bakanlık bürokratlarının ilettiği bilgilerle hazırlanan “Bilgi Notu”nda, Germencik Belediye Başkan Yardımcılığına atanan Koray Aşık ile ilgili bilgiler verilerek, 31 Marnt 2024 Yerel Seçimlerinde açıkça Cumhur İttifakı adayı için çalıştığının altı çizilerek “CHP’ye gönül vermiş sosyal demokrat bürokratlar olarak bu atamaların ivedilikle İPTALİNİ istiyoruz “ denildi.

İşte o “Bilgi Notu”

Kaynak: Adanın Sesi Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
google.com, pub-4400075568548996, DIRECT, f08c47fec0942fa0
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.