Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Faciaya kıl payı

Kuşadası şehir merkezinde, Hasan Reis bulvarında yokuşu çıkamayan tır, taşıdığı 65 ton ağırlığındaki iş makinesi kayarak devrildi.

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2016 22:35
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
adaninsesi.com
Faciaya kıl payı
 Bu gün öğlen saatlerinde Türkmen Mahallesi Hasan Reis Bulvarında meydana gelen  kazada mucize eseri can kaybı yaşanmadı. Kuşadası’ndan İzmir istikametine, üzerinde 65 ton ağırlığında Fore Kazık çakma  makinesi taşıyan  İnanç Toprak yönetimindeki 35 AT 8856 plakalı tır, bulvarın Yerel Gündem evinin ilerisindeki yokuşu çıkarken patinaj yaparak  kontrolden çıktı. Geriye doğru hareket eden Tır’ı arkadaki araçlara çarpmaması için yoldan çıkartmaya çalışan sürücü,  Tır’ı iki kaldırım arasına sıkıştırarak durdurdu. Dev iş makinesi kayarak yola düştü. Güvenlik amacıyla Tırın arkasından takip eden binek araç da, dorsenin çarpmasıyla yoldan çıktı. O sırada yolda başka araçların olmaması bir faciayı önledi.Şans eseri olayda can kimsenin burnu bile kanamadı.

Sürücü  İnanç Toprak, “üzerindeki taşıdığım fore kazık çakma makinesiyle birlikte toplam 110 ton ağırlığındaki Tır’la yokuşu çıkarken, boşlukla patinaj yaptı. Bir anda kontrolden çıkan ‘Tır’ı çok zor bir şekilde arkadaki araçları ve içindeki canları da düşünerek yoldan çıkartmaya  karar verdim. D aha fazla geriye kaçmaması için direksiyonu zorlada olsa çevirdim.  iki kaldırım arasına sıkıştırmaya çalıştım ve başarılı oldum. Önemli olan can kaybının yaşanmaması , maddi hasarın telafisi var fakat  bir cannın telafisi yok .Buna da şükür” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
google.com, pub-4400075568548996, DIRECT, f08c47fec0942fa0
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.