Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eşimi dövmedim, otomobilden atladı

Eşi 23 yaşındaki Hatice E nin dayak şikayeti üzerine Aydın ın Kuşadası İlçesi nde gözaltına alınan ve çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest kalan 31 yaşındaki Selim E., suçlamaları kabul etmedi.

Haber Giriş Tarihi: 24.08.2011 19:39
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
adaninsesi.com
Eşimi dövmedim, otomobilden atladı
Haber: 'Eşimi Dövmedim, Otomobilden Atladı'

Tokat'taki babasının yanına üç çocuğuyla sığınan eşi 23 yaşındaki Hatice E'nin dayak şikayeti üzerine Aydın'ın Kuşadası İlçesi'nde gözaltına alınan ve çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest kalan 31 yaşındaki Selim E., suçlamaları kabul etmedi, iftiraya uğradığını ileri sürdü. Yaşananlardan kayınvalidesini sorumlu tutan Sinan E., eşini dövmediğini, otomobilden atladığını iddia etti.

Hatice E., 8 yıllık eşi Selim E'nin kendisini dövdüğünü ileri sürüp, 25 gün önce, üç çocuğunu da alıp Tokat'a babası Ömer Yıldız'ın yanına döndü. Hatice E. , üç gün önce ardından konuşmak için Tokat'a gelen eşinin kendini tekrar dövdüğünü iddia edip, hastaneden aldığı raporla polise şikayetçi oldu. Hakkında yakalama emri çıkartılan Sinan E., Kuşadası'nın Davutlar Beldesi'ndeki saklandığı evde geçen pazar günü jandarma tarafından yakalandı. Adliye'ye sevk edilen Selim E., serbest kaldı. Serbest kalmasının ardınan Selim E., yaşananlardan kayınvalidesi Ş. Y'yi sorumlu tuttu.

Eşiyle geçmişte bazı sıkıntıları olduğunu ancak son bir yıldır eşine hiç şiddet uygulamadığını anlatan Selim E., "Eşimi Tokat'a çocuklarımla beraber uğurladım. Oraya vardıklarında, cep telefonundan bana olan sevgisini gösteren mesajlar attı. Bir mesajında tekrar Kuşadası'na dönmesi halinde annesinin boşanmamız için kendisine iftira atacağını yazdı. Bunun üzerine Tokat'a yanına gitmek istediğimi söyleyince adresi verdi. Konuşmaya gittim. Kayınvalidem, işimi gücümü bırakıp, Tokat'a yerleşmemizi istedi. Kabul etmeyince tartışma çıktı. Kayınbiraderim, bıçakla bana saldırdı. Elimden yaralandım. Ancak, evden ayrıldıktan sonra şikayetçi olmadım" dedi.

'ADIM ÇIKACAĞINA CANIM ÇIKSIN'

Daha sonra tekrar otomobiliyle eve gidip, konuşmak için eşini aldığını belirten Selim E., şunları anlattı:

"Yolda boşanma konusunu konuştuk. Eşim, boşanmak istemediğini ancak annesinin bu konuda her yolu deneyeceğini söyledi. Kendisini ikna etmeye çalıştım. Ancak o ısrarla annesinin kendisine iftira atıp, kötüleyeceğini söylüyordu. 'Anmem kız kardeşimin nasıl boşanmasına neden olduysa, bana da aynısını yapacak' diyordu. Bir anda kapıyı açıp, 'Adım çıkacağına canım çıksın' deyip, kendini otomobilden attı. Bir elimle direksiyonu tutarken, diğeriyle kendisini engellemeye çalıştım ancak başaramadım. Yaralanmıştı, 3 kilometre mesafedeki Turhal Devlet Hastanesi'ne götürmek istedim. İstemedi. Bunun üzerine evinin yakınına kadar götürüp bıraktım. Bana, 'Sen eve gelme. Beni böyle görürlerse seni öldürürler' dedi. Bunun üzerine, oradan ayrıldım. "

Eşi, gazetecilerle röportaj yaparken geldiği ileri sürülen tehdit mesajlarını da kendisinin atmadığını öne süren Selim E., şöyle konuştu:

"Madem öyle, o mesajın altındaki telefon numarasını açıklasınlar. O zaman mesajı atanın ben olmadığım anlaşılacak. Beni canavar gibi göstermeye çalışıyorlar. Oysa, utangaç, duygusal biriyim. Tek isteğim, eşimi ve çocuklarımı, yuvamı yıkmak isteyen kayınvalidemin elinden kurtarmak. "

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
google.com, pub-4400075568548996, DIRECT, f08c47fec0942fa0
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.