Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Emniyet Müdürü sorunu çözüldü

Özgür Selçuk Aydın Emniyet Müdürlüğü Özel Güvenlik Şube Müdürü olarak, Aykut Uyan’da daha önceki görevi İl Emniyet Müdür yardımcılığında görevlendirilirken, Kuşadası Emniyet Müdürlüğüne ise Aydın İl Terörle Mücadele Şube Müdürü Mehmet Ali Berksoy atandı. (HABER-YORUM)

Haber Giriş Tarihi: 06.08.2018 17:34
Haber Güncellenme Tarihi: 07.08.2018 11:08
Kaynak: Haber Merkezi
adaninsesi.com
Emniyet Müdürü sorunu çözüldü

Kuşadası’nda 7 aylık görev süresinde uyuşturucu, fuhuş, kanun dışı oluşumlarla mücadelesi ile büyük takdir almasına karşın, tayini çıkarılan Emniyet Müdürü  Özgür Selçuk’un Uşak iline tayini durduruldu.  Rapor alan Selçuk, raporu bittiği ve tayini durdurulduğu için  geçtiğimiz  hafta Kuşadası’na  gelerek görev başına döndü. Ancak, bu arada yerine atanan Aykut Uyan müdür makama oturmuştu.  İlginç bir durum oluşmuş, ilçede iki Emniyet Müdürü görev yapar olmuştu.

İçişleri Bakanlığının ilgili birimlerine yansıyan durum, bu gün sabah saatlerinde gelen bir emirle çözüme kavuştu. Özgür Selçuk Aydın Emniyet Müdürlüğü Özel Güvenlik Şube Müdürü olarak,  Aykut Uyan’da daha önceki görevi İl Emniyet Müdür yardımcılığında görevlendirilirken, Kuşadası Emniyet Müdürlüğüne ise Aydın İl Terörle Mücadele Şube Müdürü Mehmet Ali Berksoy atandı.

Daha önce de yazdım.

Emniyet Müdürünün kim olacağına ilgili makamlar karar verir. Bizi, yani Kuşadası insanını ilgilendiren ise atanan müdürün görevini yapıp yapmadığıdır. Öyle bir dönem yaşamıştık ki, uyuşturucu ilk öğretim okullarının önünde satılır hale gelmişti. Fuhuş’u söylemeye gerek yok. Türkiye’nin neresinde bir suç işleyen varsa en güvenli bulduğu Kuşadası’na geliyordu. Özgür Selçuk, arı kovanına çomak soktu. Kalktı bu çevrelere savaş ilan etti. 7 Aylık sürede her şeyi düzeltmek mümkün değildi. Ama mücadeleyi başlattı.

Ve bu mücadele kesintiye uğramamalı.  

Bunu çocuklarımız için istiyoruz.

Yaşanabilir bir kent için istiyoruz.

Korkuyla yaşamamak için istiyoruz.

Kuşadası’nda yaşayan hangi siyasi görüşten, hangi statüde olursa olsun hepimizin eksiksiz bu mücadeleyi verenlere destek olmamız lazım. Özgür Selçuk’a sahip çıkamadık, yeni müdür Mehmet Ali Berksoy’a bu desteğimizi her fırsatta ifade edelim, sahip çıkalım, yanında olduğumuzu  gösterelim ki, o da mücadeleyi daha ileri götürsün.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.