Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Egeli dağcılar Özel Pak’ı andı

Zirve Dağcılık Kulübü Söke, Selçuk ve Kuşadası şubeleri gerçekleştirdikleri doğa yürüyüşü ile Özel Pak’ı ölümünün beşinci yılında andılar.

Haber Giriş Tarihi: 03.04.2015 13:58
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
adaninsesi.com
Egeli dağcılar Özel Pak’ı andı
Söke, Selçuk ve Kuşadası bölgelerinde dağcılık ve doğa sporlarının gelişmesine büyük katkı sunan, yurtiçi ve yurtdışında birçok başarılı tırmanış gerçekleştiren Zirve Dağcılık Söke temsilcisi Dağcı Özel Pak 5 yıl önce Kuşadası’na bağlı Kirazlı Köyü yakınlarındaki Merdivenkaya mevkiinde tırmanış sırasında düşerek hataya veda etmişti.

Ölümü dağcılık camiasında büyük üzüntü yaratan Pak için birçok saygı tırmanışı ve anma faaliyeti yapılmıştı. Zirve Dağcılık Söke, Selçuk ve Kuşadası şubeleri ölümünün 5.yılında da Özel Pak’ı unutmadılar. Çok sayıda doğaseverin katılımı ile MerdivenKaya mevkiine yürüyüş yapan Zirve Dağcılık üyeleri etkinliğin ardından Özel Pak’ın Söke’de bulunan mezarını ziyaret ederek anma etkinliğini tamamladılar.

Zirve Dağcılık Kuşadası Şube Başkanı Halil Özer konuyla ilgili şunları söyledi “Sevgili hocamız, dostumuz Özel Pak 5 yıl önce elim bir kaza sonucu aramızdan ayrıldı. Özel Pak dağcılık camiasının çok sevilen hocalarından biriydi. Bizimde hocamızdı. Onun anısını yaşatmak için her yıl ölümün yıldönümünde onun adını verdiğimiz bu etkinliği gerçekleştiriyoruz. Hocamıza bir kez daha Allah’tan rahmet diliyoruz” dedi.


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
google.com, pub-4400075568548996, DIRECT, f08c47fec0942fa0
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.