Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Demirci ustası, İnşaat Mühendisini yaraladı

Kuşadası’nda inşaata denetime giden İnşaat Mühendisi,demirci ustasının saldırısına uğradı. Kafasına ve sırtına aldığı darbelerle yaralandı. İMO Saldırıyı kınadı

Haber Giriş Tarihi: 24.01.2024 15:31
Haber Güncellenme Tarihi: 24.01.2024 15:31
Kaynak: Adanın Sesi Haber Merkezi
Demirci ustası, İnşaat Mühendisini yaraladı

Kuşadası’nda dün meydana gelen olayda .Bir Yapı Denetim Firması’nın sorumluluğundaki inşaata denetime giden İnşaat Mühendisi H.T., inşatta  uygun demir kullanılmadığını gördü. Projesine uygun olmayan demiri kabul etmeyeceğini belirtmesi üzerine, çalışanlarla çıkan tartışma sonunda, demirci ustası G.T.’nin saldırısına uğradı.

DEMİR ÇUBUKLA DÖVDÜ

Demirci ustası G.T. tarafından demir çubuk ile yapılan saldırıda kafasına ve sırtına aldığı darbeler nedeniyle yaralanan Mühendis H.T. hastanede tedavi altına alınırken, polis ekipleri de saldırgan ile ilgili  işlem başlattı.

İMO KINADI

Yapılan saldırıyı kınayan Aydın İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Erbil Gökhan Sözeri, yapı denetiminin bir kamu görevi olduğunu hatırlattı. 6 Şubat depremlerinin yıl dönümüne günler kala, meslektaşına yapılan saldırının bardağı taşırdığını belirterek, “Kamu görevi yapan meslektaşlarımızı koruyacak cezai maddeler ve ekonomik, yapıyı mühürleme gibi yetkiler yapı denetim kuruluşlarına tanınmalıdır. Teknik yetkiler ve ekonomik sorunlar çözülmediği sürece maalesef bu saldırıların bitmeyeceğini ve sahada çalışacak mühendis bulunmayacağını önemle belirtmek isterim” diye konuştu.

Kaynak: Adanın Sesi Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.