Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Kuşadası için Özer Kayalı dedi

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Kuşadası belediye başkan adayı Özer Kayalı oldu. Kayalı, “zaman kırgınlıkların, kavgaların yaşanacağı zaman değil” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 09.02.2014 20:45
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
adaninsesi.com
CHP Kuşadası için  Özer Kayalı dedi

Kuşadası’nda CHP Adayının belirsizliği, CHP Genel Merkezinde yapılan toplantılar sonrası netleşti. Cumhuriyet Halk Partisi’nin  Kuşadası belediye başkan adayı Özer Kayalı oldu. Kayalı, adaylığının kesinleşmesinden sonra yaptığı açıklamada, önümüzdeki dönem Kuşadası’nın dönüşüm dönemi olacağını söyledi. Kayalı, açıklamasında “Yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisinin adayı olarak bayrağı devralmanın onurunu yaşıyorum. Partimin yöneticilerinin bana ve çalışma arkadaşlarıma verdiği bu görevle birlikte, Kuşadası siyasetinde yeni bir dönem başlıyor. Bu yeni dönemi Kuşadası'nda STÖ'ler, kadınlar, gençler hatta çocuklarla birlikte şekillendireceğiz. Bu dönem dönüşüm dönemi olacak. Yaşamın her alanına dokunarak sorunlara çare bulmaya çalışacağız.Gelecek seçimleri değil, gelecek nesilleri düşünerek hizmet üreteceğiz. Geleceğin Kuşadası'nı desteğiniz, katkınızla kuracağız. Uzun yıllardan sonra Kuşadası ilk defa bir değişim, yenilenme, hizmet üretme süreci yakaladı. Gelin hep birlikte bu süreci tamamlayalım. Yediden, yetmişe bu kentte yaşayan herkesin desteğine, fikrine ihtiyacımız var.     Hangi partiden, hangi dünya görüşünden olursanız olun, bize inanın, bize güvenin.Sizin desteğinizle daha kararlı, daha öz güvenle hareket edebilelim. Pişman olmayacaksınız” dedi.

                                   “Partililerimize söz, seçimlerden zaferle çıkacağız”

            CHP Kuşadası belediye başkanı adayı Özer Kayalı, CHP’de kavga ve küskünlük zamanı olmadığını belirterek “Bu sözüm de size sevgili partililerim.Bu güne kadar partimizin, ben dahil 7 aday adayı vardı. Aday adaylığı süreci bitti. Partimi temsil etme görevi bana verildi. Halkımıza ve Kuşadası'na hizmet etme sırası bana ve çalışma arkadaşlarıma geldi. Zaman kırgınlıkların, kavgaların yaşanacağı bir zaman değil. Ülkemiz dönüştürülüyor. Atatürk Devrimleri ayaklar altına alınıyor. Yargı, üniversiteler, basın susturulmuş. Yolsuzluklar ülkeyi yönetenlerin çocuklarına kadar uzanmış. Böyle bir süreçte kenarda durma, seyirci olma lüksümüz yok. Hep birlikte, bir yumruk, bir yürek olmalıyız. Bana destek veren tüm partililerime, genel başkanıma ve yardımcılarına çok teşekkür ediyorum. Bu güveni en iyi şekilde değerlendirecek ve yerel seçimleri zaferle sonuçlandıracağız” dedi.

                                   “Kimseye diyet borcumuz yok”

            Kayalı, Kuşadası'nın isminin Rantla, vurgunla, operasyonlarla anılmaması için herkesin birlikte hareket etmesi gerektiğini belirterek “Şikayet ettiğimiz sorunların tekrarlanmaması, halkın ortak kullanım alanlarının birilerine peşkeş çekilmemesi, dürüst, temiz, şeffaf bir yönetim anlayışının yerleşmesi için hep birlikte hareket etmeliyiz. Sorunları hepimiz biliyoruz, çözümleri de.. Yeter ki bir birimize güç verelim. Ben ve çalışma arkadaşlarım Kuşadası'nda radikal bir değişim hedefliyoruz. Turizm ve ticarette hedeflere ulaşmak için, kent yaşamında köklü değişiklikler yapacağız. Kuşadası'nın geleceğini ipotek altına alacak hiçbir öneriyi tartışma konusu dahi yapmayacağız.Bizim yönetim anlayışımızda rant yasaları değil, belediyecilik yasaları ve şeffaflık egemen olacak. Dürüst, güvenilir, saydam, hesap veren; bir kuruşu boşa harcamayan, verimli, üretken, güler yüzlü bir yönetim sergileyeceğiz.En önemlisi halkın belediyesinde  korku imparatorluğu yaratmayacağız.  Sırtımızda yumurta küfesi yok. Kimseye diyet borcumuz da.. Biz yaptıklarımızın hesabını Sivil Toplum Örgütlerine, Kuşadası insanına, sizlere veririz. Birlikte yaşayacağımız güzel günlere, 30 Mart’a çok az kaldı.Saygılarımla”şeklinde konuştu.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
google.com, pub-4400075568548996, DIRECT, f08c47fec0942fa0
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.