Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çerçioğlu’na büyük şok! Eleştiri bombardımanına tutuldu

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun  Kuşadası ziyareti ve hizmetlerini anlatan videosunun altına yüzlerce eleştiri yazıldı. Tepki gösterildi.

Haber Giriş Tarihi: 22.02.2024 11:15
Haber Güncellenme Tarihi: 22.02.2024 11:24
Kaynak: Adanın Sesi Haber Merkezi
Çerçioğlu’na büyük şok! Eleştiri bombardımanına tutuldu

On yıllık başkanlığı döneminde vaatlerinin onda birini bile yerine getirmediği Kuşadası ile ilgili propaganda filmi hazırlayan Özlem Çerçioğlu,yapılan eleştirilerle büyük şok yaşadı. Çerçioğlu’nun, turizm kenti Kuşadası’na çok büyük önem verdiklerini belirten ifadeleriyle başlayan videonun altında onlarca kişi tepkilerini dile getirdi. Kuşadası’nın su, yol, alt yapı sorunlarını hatırlatan vatandaşlar, videonun paylaşıldığı sosyal medya hesaplarını yorum yağmuruna tuttu.

"BU GÜNE KADAR NERDEYDİNİZ"

Bir vatandaş Çerçioğlu’na  “O kadar komiksiniz ki, bugüne kadar neredeydiniz, bir ona cevap versenize. Seçim yaklaşırken mi aklınıza geldi Kuşadası?” diye sorarken, bir başka vatandaş ise tepkisini şu ifadelerle gösterdi;” Kuşadası sahili lağım kokuyor yazık kaçıncı yüzyıldayız !!! Anca seçime bir kaç ay kala çık meydana, çalışıyormuş halkın arasındaymış gibi davran, seçim bitsin yüzünüze bakmaz!”

Kaynak: Adanın Sesi Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.