Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çerçioğlu Kuşadası’yla dalga geçiyor

Çerçioğlu’nun başladığını duyurduğu sahil düzenlemesinin tahta oturma gruplarının boyanması ve iki metrelik bir alanın betonlanması olduğu ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 08.02.2024 10:48
Haber Güncellenme Tarihi: 08.02.2024 10:48
Kaynak: Adanın Sesi Haber Merkezi

Aydın Büyükşehir  Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, yerel seçimlere sayılı günler kala 2014 ve 2019 yerel seçimlerinde vaatlerinin ilk sırasında yer alan sahil düzenlemesine başlandığını duyurdu. Kuşadası’nın her yerine asılan bilbordlarla başlandığı duyurulan sahil düzenlemesinin, tahta bankların boyanması ve iki metrelik bir alanın tamiratı olduğu ortaya çıktı. Adanın Sesi  Sorumlu Yayın Yönetmeni Latif Sansür, başlandığı belirtilen düzenlemeyi yerinde görüntüleyerek, filmlerdeki replikten yola çıktı, “Özlem ağam bizimle eyleni” dedi.

KUŞADASI’Na HİÇ BİR VAADİNİ YERİNE GETİRMEDİ

2014 seçimleri öncesinden bu yana Kuşadası için vaatleri olan Atatürk Bulvarı Kapalı otoparkı, yeni otogar projesi,halk marinası, KeseDağı Atatürk anıtı ve çevre projesi, Yılancı Burnu plaj projesi için tek bir adım bile atmayan Çerçioğlu, tam tersine vaatleri arasında yer aldığı halde eski Tariş arazisini yeşil alan ve kent meydanı yapmadığını söyleyen vatandaşlar, “Çerçioğlu üçüncü kez Kuşadası halkını kandıracağını sanıyor. Seçime günler kala sahil düzenlemesine başladık diyor. Başladığı şey ise resmen dalga geçme. Sahil düzenlemesinin başladığını belirten  bilbordlara harcanan parayla, en azından boyanan tahtalar yenileyebilirdi” tepkisini gösterdi.

Kaynak: Adanın Sesi Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.