Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bu Kez Mürettebat Stres Attı

Ruby Princess gemisinin çalışanları, Kuşadası nda Jade Beach Club ta personel moral etkinliğinde stres attı.

Haber Giriş Tarihi: 06.08.2011 11:59
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
adaninsesi.com
Bu Kez Mürettebat Stres Attı

Dünyanın en iyi ve en büyük gezi gemileri sıralamasında ilk beş arasında gösterilen Bermuda bandıralı 'Ruby Princess' gemisinin çalışanları, Kuşadası'nda Jade Beach Club'ta personel moral etkinliğinde stres attı.
Haber: Bu Kez Mürettebat Stres Attı
Turizm sezonu nedeniyle uzun süredir denizde olan gemi personeli için Kuşadası'nda özel bir etkinlik düzenlendi. Gemideki 3 bin 400 turisti Efes ve Meryemana turlarına gönderen 'Ruby Princess'in 1142 personelden 800'ü iki grup halinde etkinliğe katıldı. Jade Cabaret'in gösterisini izleyen gemi çalışanları, çılgınca dans etti. Günlerdir üzerinde gemiyle gezdikleri denize girme olanağı bulan çeşitli ülkelerden gemi personeli, bol bol güneşlendi. Birçoğu manken gibi düzgün fiziğe sahip çalışanlar, beach clubtaki diğer turistlerin ilgilisin çekti.

Gemi hizmet acentesi yetkilisi Mert Kavafoğlu, personelinin yorgunluk atması, moral depolaması için bu tür etkinlikleri düzenlendiğini söyledi. Kavafoğlu, "Geçtiğimiz yıl düzenlenen moral etkinliğini unutamayan personelin talebi doğrultusunda aynı yerde, Jade Beach Club'ta bir etkinlik düzenlendi. Ruby Princess'in 1142 personelinden 800'ü bugün gönlünce eğlenmenin stres atmanın tadını en güzel şekilde çıkardı. Moral depolayıp tekrar gemilerine döndü" dedi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
google.com, pub-4400075568548996, DIRECT, f08c47fec0942fa0
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.